Nieuwe delivery-prijs: Les Donuts D’ors Awards


Les Donut d'Ors van homewearmerk Pockies

Verkiezing – Er komt een nieuwe prijs aan voor het bedrijf dat als beste wordt beoordeeld op delivery. Dit keer geen onderzoeksbedrijf, maar homewearmerk Pockies die de awards gaat uitdelen op basis van consumentenvoorkeuren. Iedereen die bij zijn favoriete restaurant iets bestelt kan de locatie nomineren voor ‘Les Donuts D’ors’.

‘De awards zijn er voor het eten waar je juist lekker thuis voor blijft,’ aldus Pockies. Het bedrijf heeft de ambitie een onderscheiding in het leven te roepen die alleen de allerbeste home delivery zaken van Nederland mogen dragen. De komende maanden kan iedereen zijn of haar lievelingszaak nomineren om op de shortlist te komen. Daarna gaat een aantal vakkundige ‘Couch Cuisine Connaisseurs’ het eten van de zaken op de shortlist anoniem testen en beoordelen. Zo wordt er gekeken naar de kwaliteit van het eten, hoe makkelijk het is om het op een bank te nuttigen, of het er een beetje goed uitziet maar bovenal natuurlijk of het lekker smaakt. Uitmuntende restaurants kunnen vervolgens rekenen op één, twee of drie Donut D’ors.

Food Delivery Guide

De winnaars van ‘Les Donuts D’ors’ worden opgenomen in de Food Delivery Guide. Een online gids waar de favoriete restaurants gerangschikt worden. De awards zijn er daardoor niet alleen voor de prestige, maar moeten het voor eters ook makkelijker maken waar ze die avond het best hun maal kunnen bestellen.

Comfortabel

De zoektocht naar de beste home delivery restaurants komt van het merk Pockies, dat zogeheten Couch Couture maakt. Kleding voor op en rondom de bank. “We zijn al jaren bezig om de ervaring van mensen op de bank zo comfortabel mogelijk te maken,” vertelt medeoprichter Michiel Dicker. “Dat doen we nu al een tijdje met onze homewear, maar goed eten op de bank is daar ook absoluut onderdeel van.” Deze tak, die het bedrijf zelf Couch Cuisine noemt, mag volgens de oprichter meer in het zonnetje gezet worden. “Er zijn nu vooral awards voor de haute cuisine, maar het is toch juist top om te weten bij welke snackbar je het best kan bestellen?”

Bron: Pockies/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Willie Wartaal lanceert eigen Fat Phill’s hamburger met Pockies-boxershort

Actie - Rapper Willie Wartaal lanceert in samenwerking met modemerk Pockies en restaurant Fat Phill’s de ‘burger with a side of boxers’. Wie de burger van de artiest via Thuisbezorgd bestelt, krijgt bij het afrekenen de keuze om een schone boxer als bijgerecht te bestellen. “Dit is nog nooit gedaan, een boxer werd nog nooit zo snel bezorgd,” aldus...

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid