Nieuwe Efteling-bakkerij Bäckerei Krümel opent 4 december


Bakkerijlocatie Bäckerei Krümel op de Efteling

Leisurepark - De Efteling maakt zich klaar voor de winterperiode en start voor de 23r keer de Winter Efteling. Dit jaar met Bäckerei Krümel aan het Max & Moritz Plein, want die opent 4 december.

De Winter Efteling start op maandag 15 november 2021 en eindigt op zondag 6 februari 2022. In deze periode wordt het attractiepark aangekleed met guirlandes, Vreugdevuren, potkacheltjes en duizenden twinkelende lichtjes. Ook de attracties en Efteling-bewoners zijn in winterse sferen. Ook de vorig jaar geïntroduceerde Warme Winter Weide komt terug: een nostalgische winterse weide met horeca en entertainment rond de Vreugdevuren waar je gezellig kunt opwarmen.

Bäckerei Krümel

Op zaterdag 4 december opent Bäckerei Krümel aan het Max & Moritz Plein de deuren. De bakkerij en het assortiment zijn geïnspireerd op het Alpenlandschap en de streken van Max en Moritz. In de bakkerij wordt plaatbrood gebakken en komen de broodpizza’s vanuit een dubbele deck-oven. Speciaal zijn de ‘Deugnieten’, zoete broodmannetjes in de vorm van de kwajongens Max en Moritz. 

Voor een bezoek aan de Winter Efteling dient vooraf gereserveerd te worden. Elke avond wordt afgesloten met de spectaculaire watershow Aquanura. Op Oudejaarsavond tussen 19.00 en 01.00 uur is er een feestelijke avondopenstelling.

Bron: Efteling/@FoodClicks

De dubbeldeck voor het bakken van het pizzabrood en het plaatbrood

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws‘Terrassen langer open en doorstroomlocaties open’

Coronamaatregelen – Als de daling verder doorzet in de ziekenhuisopnames dan kunnen er per 19 mei een aantal versoepelingen worden doorgevoerd. Terrassen zouden dan weer langer open kunnen, de doorstroomlocaties mogen hun buitenactiviteiten weer opstarten en sporten voor grotere groepen is dan weer mogelijk.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid