Nieuwe Efteling-bakkerij Bäckerei Krümel opent 4 december


Bakkerijlocatie Bäckerei Krümel op de Efteling

Leisurepark - De Efteling maakt zich klaar voor de winterperiode en start voor de 23r keer de Winter Efteling. Dit jaar met Bäckerei Krümel aan het Max & Moritz Plein, want die opent 4 december.

De Winter Efteling start op maandag 15 november 2021 en eindigt op zondag 6 februari 2022. In deze periode wordt het attractiepark aangekleed met guirlandes, Vreugdevuren, potkacheltjes en duizenden twinkelende lichtjes. Ook de attracties en Efteling-bewoners zijn in winterse sferen. Ook de vorig jaar geïntroduceerde Warme Winter Weide komt terug: een nostalgische winterse weide met horeca en entertainment rond de Vreugdevuren waar je gezellig kunt opwarmen.

Bäckerei Krümel

Op zaterdag 4 december opent Bäckerei Krümel aan het Max & Moritz Plein de deuren. De bakkerij en het assortiment zijn geïnspireerd op het Alpenlandschap en de streken van Max en Moritz. In de bakkerij wordt plaatbrood gebakken en komen de broodpizza’s vanuit een dubbele deck-oven. Speciaal zijn de ‘Deugnieten’, zoete broodmannetjes in de vorm van de kwajongens Max en Moritz. 

Voor een bezoek aan de Winter Efteling dient vooraf gereserveerd te worden. Elke avond wordt afgesloten met de spectaculaire watershow Aquanura. Op Oudejaarsavond tussen 19.00 en 01.00 uur is er een feestelijke avondopenstelling.

Bron: Efteling/@FoodClicks

De dubbeldeck voor het bakken van het pizzabrood en het plaatbrood

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsLa Place krijgt tweede locatie op de Efteling

Leisure – Restaurantketen La Place krijgt een tweede locatie op pretpark de Efteling in Kaatsheuvel. Naast het zelfbedieningsrestaurant Panorama, gaat La Place over een tijdje ook het gelijknamige à-la-carterestaurant runnen. Dat meldt Looopings, een nieuwssite over Europese attractieparken.

Lees bericht

Toverland brengt eigen biertje ‘Magical Beer’ uit

Leisure - Bezoekers van attractiepark Toverland kunnen vanaf komend weekend kennismaken met een speciaal Toverland-biertje. Het Limburgse attractiepark introduceert namelijk Magical Beer, een biertje dat is gebrouwen in samenwerking met brouwerij 100 Watt Brewery uit Eindhoven.

Lees bericht

Disneyland Parijs kiest voor Beyond Meat

Samenwerking - Disneyland Parijs heeft Beyond Meat aangewezen als partner voor het leveren van al het plantaardige vlees in het hele resort, inclusief de beide themaparken, Disney Village en Disney Hotels. Bezoekers aan het park kunnen nu voortaan de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs bestellen.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid