Nieuwe eigenaar Haagse viswinkel en restaurant Zee op Tafel


Viszaak - De Haagse viswinkel en restaurant Zee op Tafel krijgt een nieuwe eigenaar. Voormalig kok en bedrijfsleider Merijn Bus neemt de populaire locatie over. Al negen jaar is hij het vaste gezicht naar veel klanten.

Bus neemt de viswinkel en restaurant per 1 april over. Aan het overnemen van een zaak in coronatijd kleven risico’s, maar niet in het geval van Zee op Tafel. “Ook in deze moeilijke tijd draaien we erg goed. Maar het kan allemaal vast nog beter, daar gaan we keihard voor werken”, aldus Bus.

Succesformule

Zee op Tafel in de Bankastraat in Den Haag werd ruim negen jaar geleden opgezet door de compagnons Arjan Timmerman en Jan Willem van Bemmel. Een vernieuwend concept destijds, met zowel een winkel met verse vis aan de voorzijde van het pand als een klein restaurant achterin. Onderdeel van de buurt, maar met een aantrekkingskracht ook daarbuiten. En een volledige focus op vis. “Die insteek had succes”, aldus Bus.

Optimistisch

Ondanks de gedwongen tijdelijke sluiting van het restaurant, ziet Bus dagelijks nog veel klanten binnen lopen om zijn verse producten af te nemen of om complete menu’s af te halen. Hij is dan ook optimistisch over de toekomst. “Tuurlijk zou ik liever zien dat we ook gasten mogen ontvangen. Maar we zijn ook lekker bezig in de winkel. En zodra we weer open mogen met het restaurant, gaan we er vol voor.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid