Nieuwe horeca opent in vergroot outletcentrum Rosada Roosendaal


Horeca - In Rosada Fashion Outlet in Roosendaal openen op donderdag 12 mei 45 nieuwe winkels de deuren. Het verbouwde en uitgebreide outletcentrum krijgt drie nieuwe horecazaken: Trattoria Rosa, Frites Cuisine en The Kitchen. Ook opent snoepfabrikant Haribo een speciale snoepwinkel in het outletcentrum, de eerste van Nederland. Vermaat Groep, ontwikkelaar van horeca- en retailconcepten, heeft in het uitgebreide en verbouwde outletcentrum Rosada meerdere formules waar bezoekers kunnen eten en drinken. Naast de nieuw te openen Trattiora Rosa, een lunchcafé met Italiaanse lunchgerechten, is Vermaat aanwezig met het vernieuwde koffie- en bagelscafé Mockamore en pannenkoekenrestaurant On Top. De Duitse snoepreus Haribo opent in het outletcentrum een eigen snoepwinkel, de eerste van Nederland. Snoepliefhebbers hebben in de winkel keuze uit ruim 150 Haribo-producten, waaronder snoep, speelgoed en gadgets. De Haribo-winkel in Roosendaal volgt op de opening van speciale Haribo snoepwinkels in onder meer Bonn (Duitsland) en Parijs, Marseille, Uzès, Troyes en Toulouse in Frankrijk. Groter In het outletcentrum openen in totaal 45 nieuwe winkels de deuren. De ruim 8000 extra vierkante meters aan winkels, maakt Rosada anderhalf keer groter. Het outletdorp telt dan ruim honderd nationale en internationale merken, waaronder River Woods, Suitsupply, Nike, Levi’s, Adidas, Van Gils, Vingino en Gentiluomo. Door de gunstige ligging trekt het outletcentrum niet alleen shoppers uit Noord-Brabant en Zuid-Holland, maar ook uit Zeeland en België. De officiële opening van het vernieuwde outletcentrum wordt op 13 mei verricht door Jacques Niederer, de burgemeester van Roosendaal. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca en catering blij met verdere verruiming

Coronamaatregelen – Cateraars en horecabedrijven zijn blij met de verdere verruiming die vandaag is ingegaan. Per 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal bezoekers per bijeenkomst.De anderhalve meter afstand is nu uitgangspunt.

Lees bericht

‘ING verwacht voor 2021 6.500 tot 10.000 faillissementen’

Analyse – ING Economisch Bureau verwacht dat door de coronacrisis het aantal faillissementen in 2021 kan verdubbelen of zelfs verdrievoudigen ten opzichte van 2019. Als 1,5% tot 2,5% van de bedrijven voor 2021 bankroet gaat betekent dit het faillissement voor zo’n 6.500 tot 10.000 bedrijven. In 2019 ging 0,8% van de bedrijven failliet.

Lees bericht

‘Vriesvers vlees als alternatief voor vers, zeker in opstartfase’

Horeca - Vers is in de horeca vaak favoriet. Opstarten en opschalen van de horeca wil je als ondernemer echter het liefst doen met zo min mogelijk risico op derving. Diepvries kan dan uitkomst bieden. Wie overschakelt op vriesvers van Smart Choice zal snel de voordelen zien én de klanttevredenheid behouden, is de overtuiging van Max Maassen, accountmanager Supply Solutions...

Lees bericht

Food2Smile met suikervrij snoep klaar voor de volgende stap

Zoetwaren - Snoepgoed uitbannen is een utopie, maar gezonder snoepen kan wel. Daarom verkoopt het bedrijf Food2Smile lekker en suikervrij snoepgoed. Het bedrijf bestaat nu 5 jaar en viert dit door niet alleen de verpakkingen te re-branden, maar ook de distributie uit te breiden naar retail en foodservice.

Lees bericht



‘Branches zien onduidelijkheden bij noodverordeningen’

Coronamaatregelen – De brancheorganisaties Vereniging Chinees-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), vakvereniging Professionele Frituurders (ProFri) en Nederlands Horeca Gilde (NHG) luiden de noodklok omdat er zoveel onduidelijkheid bestaat over de begrippen ‘zelfstandige functie’ en of ‘afzonderlijke ruimtes’ in horecabedrijven, dat de regels overal verschillend worden uitgelegd.

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid