Nieuwe Julia’s open op station Amsterdam Amstel


De nieuwe Julia's op station Amsterdam Amstel

Formulenieuws – De verbouwing van Amsterdam Amstel vordert gestaag. Vandaag opende Julia’s de deuren van de nieuwe winkel in de stationshal, vorige week ging Starbucks open. De verbouwing van de stationshal is medio 2021 klaar.

De nieuwe Julia’s is niet alleen voorzien van een modern Italiaans interieur, maar ook van een uitgebreider assortiment en snellere service. Vorig jaar werd door NS de eerste locatie volgens dit nieuwe concept gepresenteerd op station Rotterdam Centraal. Het streven is om alle Julia’s de komende drie jaar te vernieuwen, zo laat NS weten. Reizigers bestellen en betalen direct bij de zuil of bij een collega aan de kassa. Ze hoeven vervolgens niet meer in de rij te staan. Daarnaast is een voorselectie gemaakt van favoriete pasta’s met saus, zodat gasten nog sneller hun reis kunnen vervolgen met hun bestelling.

Julia’s was een van de laatste locaties die de deuren nog ging openen. Eerder opende AH to go Formules en Smullers in de nieuwe ‘look and feel’ op Amsterdam Amstel. De komende maanden worden de toegangspoortjes en de toiletten nog verplaatst en komen er nieuwe bankjes in de hal.

Na de zomer van 2019 is gestart met de renovatie en herinrichting van de stationshal van Amsterdam Amstel, met als doel de oorspronkelijke allure terug te brengen en de wat gedateerde voorzieningen aan te passen. De verlaagde plafonds in de winkels zijn verwijderd waardoor de hoogte met inval van het daglicht is hersteld. Vooral in de AH to go is dit goed te zien. Ook is bijna de gehele hal opnieuw geschilderd in de oorspronkelijke kleurstelling. Door de tickets- & servicewinkel te verplaatsen is de wandschildering van Peter Alma weer geheel zichtbaar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDonny Craves koeken voortaan vegan

Introductie - De koeken van Donny Craves, onder meer te vinden bij AH To Go, zijn vanaf nu vegan - met assistentie van ProVeg. De nieuwe koeken zijn te krijgen in 3 smaken: pecan karamel zeezout, appeltaart en chocolade stukjes.

Lees bericht


BP opent nieuwe locatie met AH to go

Petrol – bp en Van Twist openen vandaag aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht een gloednieuw tankstation met daarin een nieuwe locatie van AH to go. Albert Heijn en bp hadden al een samenwerking op acht stations met AH to go maar krijgen daar nu dus een nieuwe locatie bij.

Lees bericht


AH to go meest populaire shop onderweg

Onderzoek -  Meer dan vier op de tien consumenten (43%) die weleens onderweg eten en drinken kopen doen dit bij AH to go. Hiermee is het gemaksconcept de meest bezochte on the move shop. Dit blijkt uit de tweede editie van de Smart Food Monitor, een online onderzoek van Multiscope onder 7.300 Nederlanders.

Lees bericht

Saladebar Albert Heijn voortaan in 100 winkels

Formulenieuws - Na een succesvolle pilot in meerdere winkels rolt Albert Heijn het concept Saladebar uit naar 100 winkels. Bij deze locties zitten ook AH to go’s. De Saladebar is onderdeel van de versafdeling, waar vers, gezond en gemak voor de klant centraal staan.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid