Nieuwe Julia’s open op station Amsterdam Amstel


De nieuwe Julia's op station Amsterdam Amstel

Formulenieuws – De verbouwing van Amsterdam Amstel vordert gestaag. Vandaag opende Julia’s de deuren van de nieuwe winkel in de stationshal, vorige week ging Starbucks open. De verbouwing van de stationshal is medio 2021 klaar.

De nieuwe Julia’s is niet alleen voorzien van een modern Italiaans interieur, maar ook van een uitgebreider assortiment en snellere service. Vorig jaar werd door NS de eerste locatie volgens dit nieuwe concept gepresenteerd op station Rotterdam Centraal. Het streven is om alle Julia’s de komende drie jaar te vernieuwen, zo laat NS weten. Reizigers bestellen en betalen direct bij de zuil of bij een collega aan de kassa. Ze hoeven vervolgens niet meer in de rij te staan. Daarnaast is een voorselectie gemaakt van favoriete pasta’s met saus, zodat gasten nog sneller hun reis kunnen vervolgen met hun bestelling.

Julia’s was een van de laatste locaties die de deuren nog ging openen. Eerder opende AH to go Formules en Smullers in de nieuwe ‘look and feel’ op Amsterdam Amstel. De komende maanden worden de toegangspoortjes en de toiletten nog verplaatst en komen er nieuwe bankjes in de hal.

Na de zomer van 2019 is gestart met de renovatie en herinrichting van de stationshal van Amsterdam Amstel, met als doel de oorspronkelijke allure terug te brengen en de wat gedateerde voorzieningen aan te passen. De verlaagde plafonds in de winkels zijn verwijderd waardoor de hoogte met inval van het daglicht is hersteld. Vooral in de AH to go is dit goed te zien. Ook is bijna de gehele hal opnieuw geschilderd in de oorspronkelijke kleurstelling. Door de tickets- & servicewinkel te verplaatsen is de wandschildering van Peter Alma weer geheel zichtbaar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

NS Retail en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – De retailformules de Kiosk, de StationsHuiskamer, Julia’s en automaten op de Nederlandse treinstations blijven ook de komende jaren door Lekkerland Nederland bevoorraad. In de nieuwe samenwerking die per 1 juli 2022 start, ligt de focus op verdere automatisering en verduurzaming. Beide partijen werken al twintig jaar samen.

Lees bericht


Starbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees bericht

Uitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start

Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid