Nieuwe La Place Express opent op Utrecht CS


Foto bij: La Place

Formulenieuws - La Place opent vandaag op Utrecht Centraal Station de deuren van La Place Express. Op de locatie draait het om ‘All day good food fast’;  verse producten, verleidelijk gepresenteerd.

Gasten kunnen er terecht voor de kwaliteitskoffie van de barista koffiebar en een ruim assortiment verse take-away producten. La Place Express bevindt zich in een foodcourt in de stationshal dat zij met andere aanbieders deelt. Aan de buitenzijde van het foodcourt heeft La Place een extra take-away counter ingericht waar ook niet-reizigers terecht kunnen.

Take-away service

La Place Express op Utrecht CS is afgestemd op de behoeften van mensen die onderweg. Het aanbod take-awayproducten wordt aangevuld met een beperkt assortiment ‘meepakkers’, denk daarbij aan frisdranken, La Place chocolade en  snacks, zoals een zakje popcorn. In La Place Express staan ongeveer zestig nieuwe gerechten en seizoenproducten op de kaart. Maar ook vegetarische en veganistische opties, zoals Berry Earth juice, lemon-meringue yoghurt, goatie tosti of belegde focaccia’s. Daarnaat is er keuze uit diverse verse sappen en een ontbijtmenu.

Mobiele bestellingen

Een belangrijke service van La Place Express op Utrecht CS is de wijze van bestellen en betalen.  Zo zijn er aparte bestel-, betaal- en afhaalpunten ingericht om te zorgen voor een goede doorstroming. Om gasten nog sneller te kunnen helpen, heeft La Place op de nieuwe locatie mobile order toegevoegd, waarbij gasten ter plekke kunnen bestellen of hun bestelling vooraf online doorgeven. De take-away bestelling staat dan op het afgesproken tijdstip bij het pick-up point klaar om meegenomen te worden.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HMS-Host opent eerste BackWERK-locatie op Utrecht CS

Formulenieuws – Dit weekend opende de eerste BackWERK-locatie die door HMSHost geëxploiteerd gaat worden op Utrecht CS. Beide partijen sloten eerder een overeenkomst om de voormalige Boordzaken en de TRECK-locaties om te bouwen naar BackWERK. Het is tevens de eerste locatie met digitale schermen.

Lees bericht


Jumbo presteert goed, het wachten is op La PLace

Cijfers - Jumbo doet op alle fronten goede zaken, alleen de coronamaatregelen blijven de La Place-restaurants parten spelen. De omzet over het eerste half jaar nam vrijwel volledig autonoom toe met 5,3% ten opzichte van eerste helft 2020 en kwam uit op €5,36 miljard. Een stijging met €268 miljoen. Omdat de groei van 5,3% hoger is dan de gemiddelde marktgroei in de sector van circa 5%,...

Lees bericht


La Place Express Rotterdam test zelfscanmodule

Formulenieuws – La Place gaat bij de eerste La Place Express-locatie in Rotterdam een pilot doen met een zelfscanmodule. De locatie in FORUM die donderdag 10 juni opengaat heeft daarnaast het nieuwe ‘All day good food fast’-assortiment afgestemd op de behoeften van mensen die onderweg zijn.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid