Nieuwe naam en categorieën bij Lekkerste Wedstrijden 2022


De top drie Loaded Fries 2020 (vlnr): Leanne la Grange (2e), Mitch Kramer (1e) en Robbert Jan de Veen (3e) / Foto bij: Tamara Verheij

Vakwedstrijden - Stichting de Lekkerste Wedstrijden heeft de inschrijving voor 2022 geopend en introduceert een aantal nieuwe categorieën. Het evenement krijgt tevens een nieuwe naam, die zowel de competitie als de deelnemers meer erkenning geven.

Stichting de Lekkerste Wedstrijden organiseert in januari 2022 acht wedstrijden op de Horecava. Tijdens de vierdaagse beurs in RAI Amsterdam vinden twee wedstrijden per dag plaats. De organisatie wil elke categorie op die manier extra ruimte geven. "We kiezen voor een beperkt aantal wedstrijden om daarmee iedere competitie de juiste aandacht te schenken", zegt Bernd Beekman, manager van de Lekkerste Wedstrijden.

Vegan Burger en Italiaanse dag

De organisatie introduceert drie nieuwe categorieën in 2022. Ten eerste krijgt de burgerwedstrijd een vegan variant. Dit is een toevoeging die inspeelt op de trend van plantaardige gerechten. Daarnaast komt een Italiaanse dag met pizza’s en pasta’s. De pizzawedstrijd organiseert Stichting de Lekkerste Wedstrijden in samenwerking met Pizza Profs.

Nederlands Kampioenschap

Verder krijgt het evenement een nieuwe naam. Kandidaten die zich inschrijven, doen vanaf nu mee aan het Nederlands Kampioenschap. Beekman: "Daarmee willen we het evenement en de deelnemers het aanzien geven dat ze al jaren verdienen." De wedstrijd Lekker Anders behoudt zijn originele naam. "Want die moet gewoon lekker anders blijven." Het Nederlands Kampioenschap vindt plaats tijdens de Horecava 2022, van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari.

Inschrijven voor 2022

Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven op de website van Stichting de Lekkerste Wedstrijden. Het wedstrijdschema wordt later bekendgemaakt.

Bron: Lekkerste Vakwedstrijden/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Platform Pizza Profs wil pizzaprofessionals verbinden en inspireren

Platform – Marcel Losekoot, eigenaar van de Pizza Academy in Utrecht, is samen met verschillende partners uit de horecabranche, vandaar gestart met het landelijke platform Pizza Profs. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis en tevens het product pizza als voedzaam culinair product  op de kaart te zetten.

Lees bericht


HMSHost zes keer succesvol bij de Lekkerste Wedstrijden

Wedstrijden – HMSHost is de absolute kampioen als het gaat om het afleveren van winnaars bij de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. Woensdag 15 januari stonden er maar liefst zes HMSHost winnaars op het podium. In de categorie ‘On the move’ wisten medewerkers van horecabedrijf HMS beslag te leggen op zowel de eerste als de tweede plek. Ook in de categorie ‘Lekker...

Lees bericht

HMSHost grijpt drie podiumplekken bij vakwedstrijd

Wedstrijd – Bij de wedstrijd om het Lekkerste Lunchgerecht op de Horecava vandaag heeft HMSHost alle drie de podiumplaatsen veroverd. De eerste prijs is gewonnen door Talal Hassan, de tweede prijs was voor Karim Hamouchi en Monic Soomers pakte de derde plaats. De jury prees het winnende lunchgerecht ‘Less is More’ van Talal Hassan, werkzaam bij Comptoir Libanais in Hoog Catharijne...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid