Nieuwe vacaturesite voor Agro, Food & Drinks branches


Vacaturesite - Vandaag lanceert Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in Bedrijf, in samenwerking met diverse andere uitgevers, de nieuwe vacaturesite Foodbanen.nu. Samen met de aangesloten partnersites groeit Foodbanen.nu binnen een paar weken naar een bereik van meer dan 300.000 professionals in de Agro, Food & Drinks-branches.

Foodbanen.nu biedt een crossmediaal arbeidsmarktplatform voor professionals in de Agro, Food & Drinks-branches. Volgens uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer van Alea Publisher is het een bijzonder moment om deze site te lanceren: “Ondanks de coronacrisis zien we nog steeds in de foodbranche een grote vraag naar goed opgeleid personeel. Of het nu bakkers en slagers zijn of hoger opgeleide technici, of goede koks, de foodbranche komt vaak mensen te kort. Met ons nieuwe platform en dit grote bereik willen wij bedrijven en organisaties een helpende hand bieden om sneller aan goed personeel te komen.”

Hele voedselketen

Foodbanen.nu brengt vraag en aanbod van vacatures binnen de hele voedselketen, van boer tot bord, samen. Vacatures worden breed verspreid om een zo groot mogelijke groep relevante professionals te bereiken. Foodbanen.nu werkt namelijk samen met meer dan 10 partnersites. Dit zijn websites van Alea Publishers zelf en van andere uitgevers. Een uitgekiende formule zorgt ervoor dat vacatures getoond worden op relevante sites van de partners. Zo staat volgens Dobbelaer “een vacature voor een bakker straks op Bakkers in Bedrijf en een vacature voor de teamleider van een broodfabriek op HBO-niveau niet alleen op Bakkers in Bedrijf maar ook op Foodpersonality, EVMI, Foodlog en @FoodClicks.” Dobbelaer spreekt van een “unieke samenwerking waarbij diverse uitgeverijen in de foodwereld de handen ineen hebben geslagen om de toenemende vraag naar gekwalificeerd personeel te kunnen helpen oplossen.”

De deelnemende partnerwebsites zijn:

Alea Publishers

• www.evmi.nl

• www.bakkersinbedrijf.nl

• www.morethandrinks.nl

• www.vismagazine.nl

• www.vleesplus.nl

• www.vakbladijs.nl

• www.pompshop.com

Foodlog Media

• www.foodlog.nl

Uitgeverij Footprint

• www.FoodClicks.nl

Shelflife Publishing

• www.foodpersonality.nl

• www.supermarkt.team

Foodbanen.nu biedt ook diverse andere mogelijkheden, zoals het plaatsen van bedrijfsinformatie of banners.

Voor een advies op maat kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de arbeidsmarkt-adviseurs van Alea Publishers: Gjelt Douma (tel. 06 457 51 467 of mail: gjeltdouma@aleapublishers.nl), Lot Vermeer (tel. 0610623763 of mail: lotvermeer@aleapublishers.nl) en Bart Veenstra (tel. 06 317 688 28 of mail: bartveenstra@aleapublishers.nl )

Foodbanen.nu is per 19 oktober live gegaan. In de komende weken zullen alle partnerwebsites worden aangesloten. Vanaf begin november is dit proces afgerond en heeft een vacature op Foodbanen een potentieel bereik van 300.000 professionals.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: foodbanen.nu

Gerelateerd nieuws

Foodbanen.nu realiseert nu bereik van 300.000

Banensite - Een maand geleden werd de nieuwe vacaturesite Foodbanen.nu gelanceerd door Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Pompshop. In november zouden alle partnersites, zoals @FoodClicks en FoodPersonality, worden aangelijnd. Dat is gelukt. Inmiddels heeft Foodbanen.nu een bereik van 300.000 gerealiseerd.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid