Nieuwe website sauzenfabrikant Remia live


Webshop – Sauzenfabrikant Remia in Den Dolder heeft een nieuwe website geopend. De site toont niet alleen een overzicht van het brede productaanbod van het bedrijf, maar geeft ook praktische tips aan de foodprofessional over frituren en het gebruik van sauzen en dressings. Daarnaast heeft de site een handige webshop.

De website maakt duidelijk hoe breed het aanbod inmiddels is van de sauzenfabrikant, met de bekende merken als Remia en Gouda’s Glorie, maar ook met meer recentere merken als Yildriz, DeVlaendre en C’est Ça. Niet alleen deze sauzenmerken staan vermeld met hun toepassing, maar ook zijn talloze recepten terug te vinden met deze merken. Gerechten die eenvoudig zijn te bereiden, maar toch de menukaart een ander aanzien kunnen geven en de gasten verrassen.

Op de site zijn ook technische oplossingen terug te vinden die de afgelopen tijd zijn ontwikkeld om het ondernemers gemakkelijker te maken, het rendement kunnen verbeteren, of een antwoord zijn op veranderende hygiëneregels zoals met de bestrijding van het coronavirus. Wat dat laatste onderdeel betreft heeft Remia recent bijvoorbeeld de sauzendispenser ontwikkeld, die met de voet wordt bediend, en op die manier zonder verder productcontact, de juiste dosering geeft.

De website kent verder een webshop voor productbestellingen en eigen promotiematerialen. Ondernemers kunnen hier hun eigen communicatiematerialen samenstellen. Ook is de site voorzien van een beeldbank met sfeerbeelden voor menukaarten, narrowcasting of voor actie-billboards, die zowel binnen als buiten kunnen worden ingezet.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Foodmaster ontwikkelt samen met Remia frietje kaassaus

Formulenieuws – In januari gaat Foodmaster van start met een nieuwe specialiteit ‘frietje kaassaus’. Het product is ontwikkeld in samenwerking met sauzenfabrikant Remia. Tevens zet de snackformule in maart het vegetarische snacken centraal. Klanten die in januari langskomen krijgen daarnaast een frituurcultuurkalender cadeau. “De kalender is tot stand gekomen door de leuke reacties die we krijgen op onze frituurcultuur spreuken”, zegt...

Lees bericht

Ook de vleeshallen bij Anuga kleuren langzaam groen’

Beurzen - Dat vegan een trend is, zal niemand zijn ontgaan. Dat vegetarisch eten steeds vaker onderdeel uitmaakt van ons dagelijks eetpatroon ook niet. Zelfs de vleesindustrie is daarvan overtuigd. Op de Anuga, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld die deze week in Keulen wordt gehouden, kleuren nu zelfs de vleeshallen groen. Want vegan is waar het in vlees, vleeswaren en...

Lees bericht



Remia verkoopt raffinaderij MaasRefinery aan Zweedse AAK

Verkoop - Sauzenfabrikant Remia uit Den Dolder heeft haar plantaardige olieraffinaderij MaasRefinery B.V. verkocht aan het Zweedse bedrijf AAK. De koop zal naar verwachting 7 maart aanstaande worden bekrachtigd, na toestemming van de havenautoriteiten. MaasRefinery is een raffinaderij gespecialiseerd in het raffineren van kleinere batches van speciale oliën. De raffinaderij heeft een capaciteit van ruim 40.000 Mt en er werken 20...

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid