NLVVM viert 7e editie Dag van de Maaltijdbezorger


Op de Dag van de Maaltijdbezorger wordt de bezorger in de spotlights gezet

Maaltijdbezorging - De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) zet zich voor het 7e jaar op rij in voor landelijke waardering van de maaltijdbezorger. Op 21 september - De Dag van de Maaltijdbezorger - zullen de bij de NLVVM aangesloten formules de maaltijdbezorgers persoonlijk in het zonnetje zetten.

Zo stuurt Domino’s Nederland al zijn bezorgers een warme sjaal toe voor de aankomende herfst, met een begeleidend kaartje waarin ze dank uitspreken voor de tomeloze inzet. Bij Taco Mundo hangt er een Mexicaanse piñata in elke vestiging met daarin een verrassing voor de bezorgers. Kwalitaria stuurt iedere bezorger een bioscoopkaartje en verloot daarnaast JBL partyspeakers. “De bezorgers die in dienst zijn bij de aangesloten formules zorgen er gedurende het hele jaar voor dat onze klanten hun bestelde maaltijden in weer en wind bezorgd krijgen. Met de Dag van de Maaltijdbezorger zetten wij hen graag extra in de spotlights,” aldus Tom Filippini, voorzitter van de NLVVM.

Dag van de Maaltijdbezorger

De afgelopen jaren lanceerde de NLVVM al verschillende initiatieven omtrent de Dag van de Maaltijdbezorger. Zo werd in 2022 de verkiezing van Maaltijdbezorger van het Jaar afgetrapt. De competitie streefde naar meer erkenning en waardering voor het beroep van maaltijdbezorger. De winnaar van de verkiezing werd beloond met een prijs in de vorm van een fatbike. Bovendien werd in 2021 met de ‘NL Delivery Game’ een belangrijke stap gemaakt in het vergroten van de verkeersveiligheid. Met de ‘NL Delivery Game’ creëerde de NLVVM, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (VVN), op een speelse manier extra bewustwording rondom belangrijke verkeers- en gedragsregels.

NLVVM

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. In de afgelopen jaren hebben landelijke formules als FEBO, SushiPoint, Johnny’s Burger Company, Kwalitaria, Eazie, Bakker Bart, SUGO en Verhage zich aangesloten bij de NLVVM. De NLVVM zet zich in voor verdere professionalisering van de maaltijdbezorgingsbranche met topics als verkeersveiligheid, elektrisch vervoer, duurzaamheid en opleidingen.

Bron: NLVVM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSUGO Pizza sluit zich aan bij vereniging van maaltijdbezorgers

Vereniging - SUGO Pizza, speler in de maaltijdbezorgingssector, sluit zich aan bij de Nederlandse Landelijke Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). De NLVVM vertegenwoordigt meer dan 1200 vestigingen en 30.000 werknemers in de maaltijdbezorgbranche. Hugo Kruijssen gaat de keten binnen de vereniging vertegenwoordigen.

Lees bericht


Bezorgers in het zonnetje op Dag van de Maaltijdbezorger

Verkiezing – De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) organiseert sinds 2017 iedere derde donderdag van september de ‘Dag van de Maaltijdbezorger’. Hiermee worden de maaltijdbezorgers, die bij de aangesloten formules in dienst zijn, jaarlijks extra in de spotlights gezet. Dit jaar vindt tijdens deze dag de aftrap plaats van de verkiezing van 'Maaltijdbezorger van het Jaar'.

Lees bericht


Just Eat Takeaway ziet omzet fors toenemen

Maaltijdbezorger - Just Eat Takeaway.com, moederbedrijf van Thuisbezorgd,  heeft de omzet in 2021 fors zien toenemen, maar daarnaast tekende het bezorgbedrijf ook voor een verlies van bijna 1 miljard euro. Dit bleek woensdagochtend bij de presentatie van de definitieve cijfers van de maaltijdbezorger.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid