‘Nog geen gast verwelkomd, maar toch gestart met thuisbezorging’


Foto bij: Vermaat

Horeca – Horecagroep Vermaat heeft in oktober twee nieuwe restaurants geopend, waar nog geen gast binnen is geweest. Toch kunnen geïnteresseerden er wel bestellen voor thuis. Vermaat heeft vier restaurants waar gasten ‘een avondje uit eten’ kunnen bestellen.

‘Als de gast niet naar het restaurant mag komen, dan komt het restaurant wel naar de gast toe'. Onder dat mom zet Vermaat vier restaurants in die een avondje uit eten voor thuis regelen. Twee hiervan - Hemel & Aarde in Utrecht en Rouhi in Amsterdam - zijn zo nieuw dat niemand er ooit binnen is geweest. De andere twee restaurants zijn Wils en Rijks.

Rouhi

Rouhi zou half oktober openen in het nieuwe House of Rituals op het Spui te Amsterdam, zo laat Vermaat weten, maar mag als gevolg van alle horecabeperkingen in verband met de coronaverspreiding niet open zijn. Chef Renaud Goigoux wil de gasten op deze locatie graag laten genieten van onverwachte smaakcombinaties geïnspireerd op culinaire ontdekkingen uit Azië. Maar de gerechten uit deze keuken zijn nu vooralsnog alleen thuis te beleven met de Soul Food Box.

Hemel & Aarde

Hemel & Aarde is een gloednieuw restaurant in de Utrechtse binnenstad, dat ook half oktober de deuren zou openen, in het voormalig Polman’s Huis. Chef Vito Reekers en zijn team brengen hier een ode aan de seizoenen met een 4-gangen diner met amuses, brood, smeersels en friandises. Voordeel voor de afhalers, want wie z'n diner afhaalt, krijgt de kans om als een van de eersten een blik te werpen in het compleet gerenoveerde gebouw.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsArtiesten vieren heropening horeca met variant op Hazes-lied

Actie – De artiesten Diggy Dex, Nick Schilder en Roel van Velzen vieren met een nieuwe uitvoering van de Hazes-hit ‘Het Laatste Rondje’ de heropening horeca. In de nieuwe versie draait het niet om de laatste minuten waarin een café open is, maar juist om de eerste minuten dat deze weer opengaat.

Lees bericht

OMT adviseert heropening horeca met sluiting om 20.00 uur

Advies - Het Outbreak Management Team (OMT) heeft geadviseerd de horeca- en cultuursector te openen tot 20.00 uur. Het adviesteam acht het op basis van de huidige besmettingscijfers en redelijk stabiele ziekenhuisopnames het verantwoord een aantal maatregelen te versoepelen en de horeca te heropenen tot 20.00 uur.

Lees berichtStudenten organiseren Colourfull Lunch voor de horeca

Actie – Studenten van het Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland hebben met een lunch aandacht gevraagd voor de problemen in de horeca. Met de Colourfull Lunch wilden zij de aandacht vestigen op het werken in de horeca in het algemeen en het tekort aan personeel en de horeca-opleidingen in het bijzonder.

Lees bericht

KHN wil deze week duidelijkheid heropening horeca

Heropening - Nu er steeds meer geluiden komen vanuit gemeenten en maatschappij over de mogelijkheden de horeca te heropenen, roept Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het kabinet op om nog deze week de horecasector duidelijkheid te geven over heropening.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid