‘Nog geen gast verwelkomd, maar toch gestart met thuisbezorging’


Foto bij: Vermaat

Horeca – Horecagroep Vermaat heeft in oktober twee nieuwe restaurants geopend, waar nog geen gast binnen is geweest. Toch kunnen geïnteresseerden er wel bestellen voor thuis. Vermaat heeft vier restaurants waar gasten ‘een avondje uit eten’ kunnen bestellen.

‘Als de gast niet naar het restaurant mag komen, dan komt het restaurant wel naar de gast toe'. Onder dat mom zet Vermaat vier restaurants in die een avondje uit eten voor thuis regelen. Twee hiervan - Hemel & Aarde in Utrecht en Rouhi in Amsterdam - zijn zo nieuw dat niemand er ooit binnen is geweest. De andere twee restaurants zijn Wils en Rijks.

Rouhi

Rouhi zou half oktober openen in het nieuwe House of Rituals op het Spui te Amsterdam, zo laat Vermaat weten, maar mag als gevolg van alle horecabeperkingen in verband met de coronaverspreiding niet open zijn. Chef Renaud Goigoux wil de gasten op deze locatie graag laten genieten van onverwachte smaakcombinaties geïnspireerd op culinaire ontdekkingen uit Azië. Maar de gerechten uit deze keuken zijn nu vooralsnog alleen thuis te beleven met de Soul Food Box.

Hemel & Aarde

Hemel & Aarde is een gloednieuw restaurant in de Utrechtse binnenstad, dat ook half oktober de deuren zou openen, in het voormalig Polman’s Huis. Chef Vito Reekers en zijn team brengen hier een ode aan de seizoenen met een 4-gangen diner met amuses, brood, smeersels en friandises. Voordeel voor de afhalers, want wie z'n diner afhaalt, krijgt de kans om als een van de eersten een blik te werpen in het compleet gerenoveerde gebouw.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Aantal bezoeken buitenshuis nog boven niveaus eerste lockdown

Analyse – De Horeca – inclusief de segmenten  fastservice, vervoer en catering - liggen tezamen -38% lager in P11 (week 41 tot en met  week 44),  in vergelijking met de zelfde periode in voorgaande jaren. Cumulatief gezien tot en met periode P11 is dit -33%. In p4 en P5 lag dit gemiddeld op -56%.

Lees bericht


Gelderland stelt 1 miljoen beschikbaar voor getroffen ondernemers

Overheid - De provincie Gelderland gaat ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrijetijdsector extra helpen door 1 miljoen euro beschikbaar te stellen. De door de coronamaatregelen getroffen bedrijven in deze sectoren kunnen met de voucherregeling ‘Steuntje in de rug’ een bedrag tot 5000 euro inzetten voor adviesdiensten en ondersteuning.

Lees bericht


UFS en Orbisk strijden samen tegen voedselverspilling

Voedselverspilling - Unilever Food Solutions (UFS) en voedselafvalmonitor Orbisk gaan gezamenlijk strijden tegen voedselverspilling in de horeca. De samenwerking sluit aan bij Unilevers ‘Future Foods’ plan, dat de milieu-impact van de voedselketen moet verminderen en mensen gaat helpen met de transitie naar gezondere voedingspatronen.

Lees bericht


Horeca blijft dicht, misschien begin december kleine tussenstap

Corona – ‘De cijfers zijn lager, maar nog altijd te hoog’, met die woorden maakten minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid duidelijk dat het de goede kant opgaat, maar niet goed genoeg om de maatregelen al te veel te versoepelen. In ieder geval niet voor de horeca. Berekeningen over de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames geven aan dat er...

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid