‘Nog geen gast verwelkomd, maar toch gestart met thuisbezorging’


Foto bij: Vermaat

Horeca – Horecagroep Vermaat heeft in oktober twee nieuwe restaurants geopend, waar nog geen gast binnen is geweest. Toch kunnen geïnteresseerden er wel bestellen voor thuis. Vermaat heeft vier restaurants waar gasten ‘een avondje uit eten’ kunnen bestellen.

‘Als de gast niet naar het restaurant mag komen, dan komt het restaurant wel naar de gast toe'. Onder dat mom zet Vermaat vier restaurants in die een avondje uit eten voor thuis regelen. Twee hiervan - Hemel & Aarde in Utrecht en Rouhi in Amsterdam - zijn zo nieuw dat niemand er ooit binnen is geweest. De andere twee restaurants zijn Wils en Rijks.

Rouhi

Rouhi zou half oktober openen in het nieuwe House of Rituals op het Spui te Amsterdam, zo laat Vermaat weten, maar mag als gevolg van alle horecabeperkingen in verband met de coronaverspreiding niet open zijn. Chef Renaud Goigoux wil de gasten op deze locatie graag laten genieten van onverwachte smaakcombinaties geïnspireerd op culinaire ontdekkingen uit Azië. Maar de gerechten uit deze keuken zijn nu vooralsnog alleen thuis te beleven met de Soul Food Box.

Hemel & Aarde

Hemel & Aarde is een gloednieuw restaurant in de Utrechtse binnenstad, dat ook half oktober de deuren zou openen, in het voormalig Polman’s Huis. Chef Vito Reekers en zijn team brengen hier een ode aan de seizoenen met een 4-gangen diner met amuses, brood, smeersels en friandises. Voordeel voor de afhalers, want wie z'n diner afhaalt, krijgt de kans om als een van de eersten een blik te werpen in het compleet gerenoveerde gebouw.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jan Zandbergen Group introduceert EKO Wagyu X

Introductie – Wagyu rundvlees behoort tot de meest exclusieve vleessoorten. Het vlees is daardoor meestal alleen verkrijgbaar bij de exclusieve restaurants. Jan Zandbergen Group in Veenendaal introduceert nu EKO Wagyu X rundvlees uit Australië dat ook voor de reguliere horeca betaalbaar is.

Lees bericht


Horecava trekt volgens organisatie 67.000 bezoekers

Vakbeurzen – De afgelopen Horecava heeft volgens de organisator meer bezoekers op de been gebracht in de Amsterdamse RAI dan de vorige editie. Dit jaar werd de horecabeurs bezocht door 67.000 mensen, terwijl dit vorig jaar lag op 64.000. Daarmee ligt het bezoekers aantal nog net niet op het niveau van voor corona.

Lees bericht

Horeca moet scherper kijken naar logistieke kosten

Analyse - Horecaondernemers kunnen het zich niet langer permitteren logistieke kosten te negeren. De kosten voor logistiek nemen de komende jaren naar verwachting fors toe en horecaondernemers betalen daarvoor ongemerkt een hoge prijs. Dat schrijft het FoodService Instituut Nederland (FSIN) in een gezamenlijke verklaring met Topsector Logistiek.

Lees bericht

Foodservice groeide in 2024 met 4,1% door prijsverhogingen

Analyse  - De foodservicemarkt had in 2024 last van een regenachtig voorjaar en een consument die de hand op de knip hield. De omzet van de totale markt voor Foodservice (Klassieke Horeca, Gemak, Catering) kwam daardoor vorig jaar uit op €22.177 miljoen. Feitelijk betkende dat een bescheiden groei van 4,1% ten opzichte van de 12,1% groei in 2023. De omzetgroei was uitsluitend het gevolg van...

Lees bericht


Horecava 2025 met 700 exposanten het grootste horeca event

Vakbeurzen - Maandag 13 januari openen de deuren van Nederlandse grootse horecavakbeurs de Horecava in de Rai in Amsterdam. Vierdagen lang wordt dit de ontmoetingsplaats van de foodprofessionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis verblijven. En – hoewel minder dan voorheen – nog altijd de oriëntatieplaats voor trends, ontwikkelingen en nieuwe producten.

Lees bericht




© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid