NTF neemt software ontwikkelaar Cerenta over


Team Cerenta is blij met de overname

Overname - Partner in horecamanagement systemen Next to Food (NTF) neemt software ontwikkelaar Cerenta over. Het team van Cerenta bestaat uit ontwikkelaars die al jaren aan het NTF platform bouwen, maar nu ook écht bij NTF in het bedrijf gaan komen.

De overname is dus een logische. Leon Besselink van NTF: “Voor de klanten van NTF zal het nog meer gaan kloppen, omdat we sneller kunnen schakelen en nog eerder op marktontwikkelingen zullen inspelen. We blijven investeren, zodat wij de partij zijn die de online oplossing biedt voor alle bedrijfsvoering in de horeca, van de mobiele bestelsite tot een bezorgmanagementsysteem.”

Delivery

In 2020 nam maaltijdbezorging toe met 43,6 procent naar een omzet van 2,8 miljoen euro. En delivery zal ook in de toekomst groot blijven. “Daarom willen wij de kennis en flexibiliteit in huis hebben, om het beste systeem te hebben voor wat er verder komen gaat. Het is voor ons een logische stap om nu deze kennis ín ons bedrijf te brengen,” aldus Besselink.

Vanaf januari

“Het is een mooie nieuwe stap in de samenwerking die we al sinds tijden hebben met NTF,” zegt ook Bjorn de Jong van Cerenta. “Ons team is de afgelopen jaren direct of indirect betrokken geweest bij de doorontwikkeling van de software oplossingen van NTF. Het is een platform waar we veel gevoel bij hebben.”

Next to Food

Vanuit Culemborg ontwerpt en ontwikkelt NTF al meer dat 20 jaar soft- & hardware voor de horeca. Van frontoffice oplossingen tot backoffice management.

Bron: NTF/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Studenten organiseren Colourfull Lunch voor de horeca

Actie – Studenten van het Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland hebben met een lunch aandacht gevraagd voor de problemen in de horeca. Met de Colourfull Lunch wilden zij de aandacht vestigen op het werken in de horeca in het algemeen en het tekort aan personeel en de horeca-opleidingen in het bijzonder.

Lees bericht


KHN wil deze week duidelijkheid heropening horeca

Heropening - Nu er steeds meer geluiden komen vanuit gemeenten en maatschappij over de mogelijkheden de horeca te heropenen, roept Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het kabinet op om nog deze week de horecasector duidelijkheid te geven over heropening.

Lees bericht

Supermarkten zien omzet ook in 2021 toenemen

Supermarkt – In 2021 hebben de Nederlandse supermarkten €44.6 miljard omzet gedraaid. Dit is weliswaar een lichte daling van -0.2%, echter door de extra 53e week in 2020, had 2021 één week minder. Gecorrigeerd voor deze extra week zou de groei +1.7% zijn geweest.

Lees bericht

Horeca vraagt in spoedoverleg nogmaals om versoepelingen

Actie - Brancheorganisaties in de horeca hebben tijdens een spoedoverleg met minister van Economische Zaken Micky Adriaansens grote zorgen geuit over de situatie die nu ontstaat in de samenleving. Horecaondernemers zijn woedend dat de maatregelen voor onder meer winkels waarschijnlijk worden versoepeld, maar voor horeca niet.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid