NTF neemt software ontwikkelaar Cerenta over


Team Cerenta is blij met de overname

Overname - Partner in horecamanagement systemen Next to Food (NTF) neemt software ontwikkelaar Cerenta over. Het team van Cerenta bestaat uit ontwikkelaars die al jaren aan het NTF platform bouwen, maar nu ook écht bij NTF in het bedrijf gaan komen.

De overname is dus een logische. Leon Besselink van NTF: “Voor de klanten van NTF zal het nog meer gaan kloppen, omdat we sneller kunnen schakelen en nog eerder op marktontwikkelingen zullen inspelen. We blijven investeren, zodat wij de partij zijn die de online oplossing biedt voor alle bedrijfsvoering in de horeca, van de mobiele bestelsite tot een bezorgmanagementsysteem.”

Delivery

In 2020 nam maaltijdbezorging toe met 43,6 procent naar een omzet van 2,8 miljoen euro. En delivery zal ook in de toekomst groot blijven. “Daarom willen wij de kennis en flexibiliteit in huis hebben, om het beste systeem te hebben voor wat er verder komen gaat. Het is voor ons een logische stap om nu deze kennis ín ons bedrijf te brengen,” aldus Besselink.

Vanaf januari

“Het is een mooie nieuwe stap in de samenwerking die we al sinds tijden hebben met NTF,” zegt ook Bjorn de Jong van Cerenta. “Ons team is de afgelopen jaren direct of indirect betrokken geweest bij de doorontwikkeling van de software oplossingen van NTF. Het is een platform waar we veel gevoel bij hebben.”

Next to Food

Vanuit Culemborg ontwerpt en ontwikkelt NTF al meer dat 20 jaar soft- & hardware voor de horeca. Van frontoffice oplossingen tot backoffice management.

Bron: NTF/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Jan Zandbergen Group introduceert EKO Wagyu X

Introductie – Wagyu rundvlees behoort tot de meest exclusieve vleessoorten. Het vlees is daardoor meestal alleen verkrijgbaar bij de exclusieve restaurants. Jan Zandbergen Group in Veenendaal introduceert nu EKO Wagyu X rundvlees uit Australië dat ook voor de reguliere horeca betaalbaar is.

Lees bericht

Horecava trekt volgens organisatie 67.000 bezoekers

Vakbeurzen – De afgelopen Horecava heeft volgens de organisator meer bezoekers op de been gebracht in de Amsterdamse RAI dan de vorige editie. Dit jaar werd de horecabeurs bezocht door 67.000 mensen, terwijl dit vorig jaar lag op 64.000. Daarmee ligt het bezoekers aantal nog net niet op het niveau van voor corona.

Lees bericht

Horeca moet scherper kijken naar logistieke kosten

Analyse - Horecaondernemers kunnen het zich niet langer permitteren logistieke kosten te negeren. De kosten voor logistiek nemen de komende jaren naar verwachting fors toe en horecaondernemers betalen daarvoor ongemerkt een hoge prijs. Dat schrijft het FoodService Instituut Nederland (FSIN) in een gezamenlijke verklaring met Topsector Logistiek.

Lees bericht


Horecava 2025 met 700 exposanten het grootste horeca event

Vakbeurzen - Maandag 13 januari openen de deuren van Nederlandse grootse horecavakbeurs de Horecava in de Rai in Amsterdam. Vierdagen lang wordt dit de ontmoetingsplaats van de foodprofessionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis verblijven. En – hoewel minder dan voorheen – nog altijd de oriëntatieplaats voor trends, ontwikkelingen en nieuwe producten.

Lees bericht

ING iets positiever over horeca 2025 dan ABN AMRO

Analyse – ING Research en ABN AMRO presenteerden vandaag hun toekomstverwachtingen voor de horeca in 2025. Opvallend is dat ING iets positiever is dan ABN AMRO. Daar waar ING een lichte volumegroei ziet, voorziet ABN AMRO vooral een toenemende druk in de horeca door oplopende kosten en toenemende concurrentie. Beide banken verwachten wel een toename in het aantal faillissementen in 2025.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid