‘NuLa wordt nieuwe koers Compass Group Nederland’
_1080_666_90.jpg)
Facilitair - Compass Group gooit het roer om en gaat serieus werk maken van ‘zero waste’. Het zogenaamde NuLa-concept (zero emission, zero waste en dus zero footprint), dat binnen Westpac Bank Sydney in Australie succesvol werd geïntroduceerd, en gisteren ook in Nederland werd gelanceerd, maakt hier belangrijk onderdeel vanuit.
Volgens een toelichting van Compass krijgen duurzaamheid en ‘zero wast’ steeds meer prioriteit bij bedrijven. Ook bij de facilitair dienstverleners. Het bedrijf kiest daarom voor een strategie waarbij het uitgaat dat bedrijven vooral succesvol kunnen zijn als zij oog hebben voor het welzijn van hun medewerkers. Dat vraagt om nieuwe concepten en een aanpak die gericht is op innovaties waarbij duurzaamheid de hoogste prioriteit heeft.
Nieuw management
Een nieuw management, bestaande uit Jaques de Hulster, Christiaan Fresen, Jacqueline van Beek, Dieuwke Moerman en Kef van Helbergen, gaat leiding geven aan dit proces. Van Helbergen, Managing Director Compass Group BeNeLux over de nieuwe aanpak: “Wij pakken onze verantwoordelijkheid in het bijdragen aan een betere wereld door de dialoog aan te gaan met huidige en toekomstige klanten en de inzet van onze wereldwijde expertise op het gebied van eten, hospitality en facilitair management.”
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over
Overname – Internationaal cateringbedrijf Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.
Lees berichtCompass samen met Belgische Tasties in onbemande catering
Samenwerking – Het beursgenoteerde Compass Group gaat samen met het Belgische Tasties zich richten op onbemande catering. Gezamenlijk willen de bedrijven de komende drie jaar maar liefst vierhonderd slimme koelkasten op basis van RFID-technologie in de Benelux plaatsen.
Lees berichtCompass Group hospitalitypartner Floriade Expo 2022
Eventcatering – Compass Group is de culinaire partner van de Floriade Expo 2022, die vanaf 14 april tot en met 9 oktober in Almere wordt gehouden. De cateraar gaat op de wereldtuinbouwtentoonstelling meerdere restaurants exploiteren en de banqueting verzorgen.
Lees berichtCompass Group gaat samenwerking aan met Local2Local
Catering – Compass Group gaat een exclusieve samenwerking aan met Local2Local. Het platform maakt het makkelijker voor boeren en andere producenten om hun producten lokaal te verkopen. Local2Local is een initiatief gebaseerd op een korte keten.
Lees berichtCompass Group nieuwe cateringpartner ProRail
Catering – Compass Group en ProRail gaan samen aan de slag met duurzame bedrijfscatering volgens het concept Food Station. Dit concept is speciaal voor ProRail gecreëerd. Compass Group vervult voor ProRail de rol van foodregisseur met NULA, het eigen duurzaamheidsplatform van Compass Group.
Lees berichtEerste café ter wereld met echte prijzen opent in Breukelen
Initiatief – Breukelen krijgt het eerste koffiehuis ter wereld waar gewerkt wordt met échte prijzen voor de producten. Het concept is gebaseerd op de missie en visie van ‘True Price’, waar ook de onzichtbare kosten inzichtelijk worden gemaakt voor de producten.
Lees bericht