‘NuLa wordt nieuwe koers Compass Group Nederland’


V.l.n.r: Jaques de Hulster, Christiaan Fresen, Jacqueline van Beek, Dieuwke Moerman en Kef van Helbergen

Facilitair - Compass Group gooit het roer om en gaat serieus werk maken van ‘zero waste’. Het zogenaamde NuLa-concept (zero emission, zero waste en dus zero footprint), dat binnen Westpac Bank Sydney in Australie succesvol werd geïntroduceerd, en gisteren ook in Nederland werd gelanceerd, maakt hier belangrijk onderdeel vanuit.

Volgens een toelichting van Compass krijgen duurzaamheid en ‘zero wast’ steeds meer prioriteit bij bedrijven. Ook bij de facilitair dienstverleners. Het bedrijf kiest daarom voor een strategie waarbij het uitgaat dat bedrijven vooral succesvol kunnen zijn als zij oog hebben voor het welzijn van hun medewerkers. Dat vraagt om nieuwe concepten en een aanpak die gericht is op innovaties waarbij duurzaamheid de hoogste prioriteit heeft.

Nieuw management

Een nieuw management, bestaande uit Jaques de Hulster, Christiaan Fresen, Jacqueline van Beek, Dieuwke Moerman en Kef van Helbergen, gaat leiding geven aan dit proces. Van Helbergen, Managing Director Compass Group BeNeLux over de nieuwe aanpak: “Wij pakken onze verantwoordelijkheid in het bijdragen aan een betere wereld door de dialoog aan te gaan met huidige en toekomstige klanten en de inzet van onze wereldwijde expertise op het gebied van eten, hospitality en facilitair management.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees berichtCompass Group hospitalitypartner Floriade Expo 2022

Eventcatering – Compass Group is de culinaire partner van de Floriade Expo 2022, die vanaf 14 april tot en met 9 oktober in Almere wordt gehouden. De cateraar gaat op de wereldtuinbouwtentoonstelling meerdere restaurants exploiteren en de banqueting verzorgen.

Lees berichtCompass Group nieuwe cateringpartner ProRail

Catering  – Compass Group en ProRail gaan samen aan de slag met duurzame bedrijfscatering volgens het concept Food Station. Dit concept is speciaal voor ProRail gecreëerd. Compass Group vervult voor ProRail de rol van foodregisseur met NULA, het eigen duurzaamheidsplatform van Compass Group.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid