NYP gaat medewerkers werven met kledingmerk Four


Het FOUR T-shirt is exclusief ontworpen voor New York Pizza en is voorzien van een nieuwe speciale variant van het logo van New York Pizza en het logo van FOUR Amsterdam

Formulenieuws – In de strijd om het aantrekken van personeel gaan New York Pizza en het kledingmerk FOUR Amsterdam  een exclusieve samenwerking aan. De twee merken hebben hun krachten gebundeld en een speciale NYP X FOUR collectie ontworpen.

New York Pizza staat bekend om haar innovatieve wervingscampagnes, zoals afgelopen jaar ‘de eerste pizzabezorger op de maan’-actie, die tot een flinke toename van nieuw personeel heeft gezorgd. Deze exclusieve samenwerking met FOUR Amsterdam is nu weer bedoeld om nieuwe pizzabakkers en koeriers te verwelkomen bij New York Pizza.

FOUR T-shirt

De exclusieve NYP X FOUR Amsterdam collectie bestaat uit verschillende items, waaronder een Varsity jacket, een hoodie en pet. Kandidaten die solliciteren en worden aangenomen krijgen het nieuwe NYP X FOUR T-shirt. Het geldt voor nieuwe New York Pizza pizzabakkers en koeriers. Het FOUR T-shirt is exclusief ontworpen voor New York Pizza en is voorzien van een nieuwe speciale variant van het logo van New York Pizza en het logo van FOUR Amsterdam.  De limited edition NYP X FOUR-collectie is vanaf 26 mei 2023 beschikbaar in een beperkte oplage en alleen verkrijgbaar via FOUR Amsterdam.

Motiveren

Joost Geurtsen, Marketing Director New York Pizza: ‘We zijn erg blij met deze speciale samenwerking met FOUR Amsterdam. Het is aan de ene kant geweldig om zo nieuwe collega’s in onze vestigingen in het hele land te verwelkomen en hen te laten zien dat we trots zijn op ons merk en onze cultuur. We willen daarnaast nieuwe pizzabakkers en koeriers motiveren om deel uit te komen maken van NYP en samen te werken aan de groei en ontwikkeling van New York Pizza.’

Bron: New York Pizza/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Debbie Klein volgt Philippe Vorst op als CEO New York Pizza

Benoeming - Philippe Vorst, de oprichter van New York Pizza, neemt na 32 jaar afscheid. Hij draagt vanaf 15 augustus de leiding over aan Debbie Klein, de nieuwe CEO van New York Pizza en Euro Pizza Products. Vorst blijft betrokken bij de toekomst van het bedrijf als lid van de Raad van Commissarissen van The European Pizza Company (TEPC).

Lees berichtNew York Pizza wil fors blijven groeien

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid