OK tankstation Trumpi Breda heeft eerste instore juicebar


Petrol - Sinds begin juni heeft tankstation Trumpi aan de Zwijnsbergenstraat in Breda de eerste juicebar van Nederland. Ingeklemd tussen de broodjescorner en de snackvitrine hebben de bezoekers zicht op een ruim assortiment ultraverse sappen. Versbeleving, gezondheid en de weerstand verhogen bij de klant, daar draait het bij de juicebar van Juice Makers om.

Het verse sappenconcept van het Belgische Juice Makers was anderhalf  jaar geleden voor het eerst te zien op de Horeca Expo in Gent. Het was een van de highlights van de vakbeurs, juist omdat het voldeed aan een aantal aspecten die passen bij deze tijd. Want bij de juicebar gaat het om vers en gezondheid, maar ook om een vorm van entertainment. Spectaculair bij de Juice Makers is dat het fruit compleet met schil, klokhuis en druiventakjes wordt verwerkt tot een smaakvol sapje dat voor het oog van de consument uit de tapkraan aan de voorzijde van de vitrine komt.

Ook modulair

De Juice Makers kan als modulaire instoreconcept in een toonbank worden geplaatst zoals bij Trumpi, maar ook opgebouwd worden als standalone variaties tot ongeveer 50 vierkante meter groot. Menu’s, geïntegreerde bestelsystemen met bestelzuilen en smartphones worden hierop aangepast en ingezet.

De tweede Juice Makers wordt in september geopend, die komt op het nog te verbouwen treinstation van Zoetermeer.

(Meer over Juice Makers in de aankomende uitgave van @FoodClicks, die zaterdag 20 juni verschijnt. Nog geen abonnee? Meld je hier gratis aan voor een digitaal abonnement)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca Expo 2020 in Gent gaat niet door

Beurzen – Beursorganisator Easyfairs heeft de Belgische horecabeurs Horeca Expo in Gent geannuleerd als gevolg van alle perikelen rondom corona. De beslissing werd genomen omdat ruim 96% van de standhouders had aangegeven de editie 2020 te willen overslaan.

Lees bericht


De vegetarische frikandel smaakt goed op Horeca Expo Gent

Beurzen - In het Vlaamse Gent ging zondag de Horeca Expo 2019 van start. Horeca-minnend België loopt op deze dag massaal uit om de producten van de leveranciers te proeven. Want de Belg koopt in op smaak en niet op prijs. Al die etende mensen om je heen motiveren de smaakpapillen. Ook de vegetarische frikandellen van Van Geloven smaken dan heerlijk....

Lees bericht

Horeca Expo Gent in teken van gemak en gezond genieten

Beurzen - De Horeca Expo, deze week gehouden in Gent, is Belgisch genieten op z’n best. Daar waar de Nederlandse horecaondernemer altijd op zoek is naar de juiste balans in kwaliteit en prijs, is de Belg toch vooral geïnteresseerd in de kwaliteit. En dat zie je op de beurs overal terug; er wordt aan tafel gegeten en gekeurd...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid