Onbreekbaar designservies van Koziol


Het onbreekbare servies van Koziol

Introductie – Het Duitse familiebedrijf Kozial claimt een servies aan soorten glazen te hebben, dat niet kan breken omdat het gemaakt van speciaal glas. Ideaal voor het komende buitenseizoen, volgens het bedrijf, waar nogal eens wat glazen sneuvelen.

Het speciale hightech materiaal waar de Superglas collectie van is gemaakt, is onbreekbaar en blijft nagenoeg onbeschadigd, ook als er een glas op de grond valt. Daarnaast isoleert het duurzame materiaal vier keer beter dan ‘normale’ glazen, waardoor je drankje veel langer koel blijft, aldus de fabrikant. Bovendien hebben de glazen een verzwaarde onderkant waardoor de gazen goed blijven staan op een dienblad. De glazen zijn geschikt voor de vaatwasser.

Het Duitse familiebedrijf Koziol in Odenwald brengt al bijna 100 jaar woon- en lifestyleproducten op de markt. Niet alleen zijn ze de ontwerpen duurzaam in gebruik, ze hebben ook verschillende designprijzen gewonnen.

Bron: Koziol/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Ondanks slechte coronacijfers, toch versoepelingen’

Coronamaatregelen - Geen gok, maar wel een besluit met risico’s. Dat is de kern van de versoepelingen zoals die door het kabinet vanavond bekend zijn gemaakt. Want terwijl de coronacijfers vandaag niet gunstig zijn qua ziekenhuis- en ic-opnames, ziet het kabinet toch voldoende lichtpuntjes om enkele maatregelen te versoepelen.

Lees bericht


Horeca na 1 juni meer ruimte, sportkantines pas na 1 september

Coronamaatregelen – De eet- en drinkgelegenheden mogen vanaf 1 juni om 12.00 uur weer open. Voorwaarde is dat mensen 1,5 meter afstand houden, zowel binnen als op het terras, met uitzondering van mensen uit hetzelfde huishouden. Ook maakte het kabinet bekend dat er een maximum zit aan het aantal mensen binnen, dat is maximaal dertig, exclusief eigen personeel.

Lees bericht

Podiumbouwer Coreworks bouwt etageterrassen

Inventief – Coreworks, een bedrijf dat onder normale omstandigheden constructies neerzet voor evenementen en festivals, heeft zich nu ook toegelegd op het bouwen van terrassen. Niet alleen worden de terrassen ingericht volgens de RIVM-richtlijnen, maar ze kunnen ook nog eens veilig, meerdere etages hoog worden neergezet.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid