Onderdeel van HANOS neemt groothandel Chateaubriand over


Chateaubriand levert kwaliteitsvlees

Overname - Ambachtelijke Slager Van der Zee, onderdeel van HANOS Internationale Horeca Groothandel, neemt horecagroothandel Chateaubriand over.

De groothandel in het Food Center Amsterdam blijft met alle medewerkers vooralsnog doorgaan als zelfstandig bedrijf. Het komende jaar worden toekomstplannen gemaakt om het merk Chateaubriand breder te gaan vermarkten voor alle slagerijvestigingen van Van der Zee binnen HANOS. Algemeen directeur Arend Jan Pothof: “Van der Zee heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in uitbreiding van de productielocaties in Twello, om meer in eigen beheer en efficiënter te kunnen werken. Met de toenemende krapte op de wereldmarkt van vlees, creëren we hiermee ook een sterkere positie om kwaliteitsvlees in te kopen en dit te borgen. Chateaubriand weet hoe belangrijk kwaliteitsvlees voor de horeca is, met hun concepten groeien onze vestigingen ook en houden we kwaliteitsstandaarden hoog.”

Chateaubriand

Familiebedrijf Chateaubriand kenmerkt zich door ambacht en hun hoge kwaliteitstandaarden voor wat betreft inkoop en verwerking van vlees. Chateaubriand heeft eveneens een slagerij in Heemstede, die losstaat van deze overname. Dirk Huisman blijft volledig bij het bedrijf betrokken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid