Ondernemer Verkerk eerste franchisenemer steakhouse en grillformule Ribsfactory


Convenience - Ondernemer Michiel Verkerk wordt op 1 september officieel de eerste franchisenemer van de steakhouse en grillformule Ribsfactory. Verkerk gaat leiding geven in de eind mei geopende vestiging van Ribsfactory in Delft. De franchiseovereenkomst hiertoe is 9 augustus ondertekend tussen franchisegever Ribsfactory en Verkerk. Ondernemer Verkerk werkte jarenlang als restaurant manager bij McDonald’s. Ribsfactory is een steakhouse en grill restaurantketen waarin huisgemaakte spareribs, burgers en steaks centraal staan. De formule telt momenteel tien vestigingen, verspreid over de Randstad, Noord-Brabant en in het oosten van het land. Ribsfactory gebruikt uitsluitend pure en eerlijke ingrediënten. Om alle smaken te behouden, worden de vleesgerechten bereid op echte lavagrills. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Big Bread Kitchen breidt uit met locatie in Hilvarenbeek

Formulenieuws - Big Bread Kitchen is een zogenaamd hybride winkelconcept, dat gestaag doorgroeit. Met de locatie in Hilvarenbeek zijn er inmiddels 21 vestigingen. Dit jaar worden er nog nieuwe zaken geopend in o.a. Son en Breugel en in Amersfoort. Big Bread Kitchen is een combinatie van cafetaria, lunchroom en restaurant. Gasten kunnen er terecht voor een kop koffie met gebak,...

Lees bericht

Yoghurt Barn wil verder groeien met franchisers

Formulenieuws – Yoghurt Barn is klaar voor de volgende stap. De afgelopen zes jaar zijn er 12 eigen locaties geopend, is er een Yoghurt Barn op wielen gezet met de Foodtruck, zijn er diverse prijzen gewonnen en is er veel ervaring opgedaan. Tijd om de rest van het land veroveren en daarvoor zijn we op zoek naar lokale helden, laat de zuivelketen...

Lees bericht

Pilot-store Kwalitaria omgebouwd met Délifrancecorner

Formulenieuws – Franchiseorganisatie Franchise Friendly Concepts (FFC), heeft de pilotlocatie van Kwalitaria in Vianen verbouwd en voorzien van een gloednieuwe Délifrance corner. Daarnaast is vestiging, die onder het hoofdkantoor is gevestigd, overgegaan in de handen van de franchisenemers Jan en Patricia. Sinds april beheert FFC naast Kwalitaria ook de Délifrance formule in de Benelux. Om bestaande en potentiele ondernemers...

Lees bericht


Fastserviceformule Wok to go breidt uit in Nederland en buitenland

Convenience - Aziatische fastserviceformule Wok to go heeft ambitieuze uitbreidingsplannen in Nederland en het buitenland. Volgens formulebeheerders Wim Markwat en Hung Yip hebben zich voor Wok to go meer dan tien nieuwe aspirant franchisenemers gemeld. Markwat en Yip zeggen Wok to go te willen uitbouwen tot ‘een toekomstbestendige franchiseformule 3.0’. “Momenteel zijn we samen met Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten bezig om...

Lees bericht

Quetzal de Chocoladebar breidt uit naar Nijmegen en Arnhem en wil groeien naar 10

Convenience - Na de opening afgelopen september van de eerste Quetzal de Chocoladebar aan de Kamperbinnenpoort in Amersfoort, breidt de chocoladeformule in mei/juni uit in Nijmegen en vlak daarna in Arnhem. Vóór het einde van 2017 moet Quetzal de Chocoladebar in totaal tegen de tien vestigingen tellen. Dat heeft master franchisegever Robert Hoenderdos van de chocoladeformule bevestigd aan @FoodClicks....

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid