One Hundred gaat samenwerking aan met Culi-Nova


Interieur van de toiletten van One Hundred / Foto bij: Alwin Kroon

Samenwerking – Het Nederlandse bedrijf One Hundred restrooms is een strategische samenwerking aangegaan met Culi-Nova (CN) construction management in Barendrecht. CN bouwt al sinds 2011 toiletten in benzinestations, winkelcentra en treinstations door heel Europa.

Ook bij de start van One Hundred restrooms is CN betrokken geweest. Het bedrijf heeft toen meegedacht in het concept van de toiletten. Na de ontwikkeling heeft CN er toen voor gekozen exclusief voor One Hundred restrooms te werken. De samenwerking is nu verder geïntensiveerd door Micha Berg aan te stellen als Chief Program Officer bij One Hundred restrooms.

CN is naast toiletten gespecialiseerd in het bouwen van horeca-en retailconcepten en heeft in die hoedanigheid concepten uitgerold voor: Ace & Tate, Shell, Delhaize, The Döner Company, C'est du Pain en Einstein Kaffee.

Bron: One Hundred/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gebruik creditcards vaak ongewenst bij retail in Nederland

Betaalmethode - Het gebruik van creditcards in Nederlandse supermarkten en conveniencestores ligt Europees gezien laag. Opmerkelijk want veel Nederlanders betalen wel in het buitenland met hun creditcard. Amper 2,5 procent van de kassabetalingen in Nederland wordt afgerekend met een creditcard.

Lees bericht


BackWERK en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.

Lees bericht

Vijf grootste stations gaan plastic flesjes innemen

Statiegeld - Vanaf september kunnen reizigers op de vijf grootste treinstations in Nederland hun plastic flesjes met statiegeld inleveren. Op ieder flesje zit namelijk sinds 1 juli dit jaar 15 eurocent statiegeld. De inlevermachines zijn ook geschikt voor het inzamelen van blikjes, waar vanaf 31 december 2022 statiegeld op zit.

Lees bericht




Smullers start met verkoop Van Dobben Vega Croquet

Formulenieuws – Fastfoodketen Smullers gaat nog meer inspelen op de veranderingen in eetconsumptie en introduceert in alle vestigingen de Van Dobben Vega Croquet. De snackformule met locaties op de Nederlandse treinstations en producent Van Geloven werken nauw samen om de snackliefhebber een ruim assortiment snacks zonder vlees aan te bieden.

Lees bericht



© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid