Ontwerpers skylounge Ventuno openen hoofdkantoor in Amsterdam


Ventuno is een Italiaans-Amerikaans concept gebaseerd op de gouden jaren van New York

Ontwerpbureau – Forsite Creative, dat het Italiaans-Amerikaanse concept voor nieuwe skylounge Ventuno op 21e verdieping Ruby-Emma in Amsterdam heeft ontworpen, vestigt het nieuwe Europese hoofdkantoor in Amsterdam.

Het internationaal strategie, concept- en ontwerpbureau is gevestigd in Dubai. Maar door het Europese hoofdkantoor in Amsterdam te vestigen hoopt het bureau haar internationale scope te verbreden en ook in Europa nieuwe projecten en concepten te ontwikkelen. Forsite Creative werkt onder andere voor de Amsterdamse horeca- en vastgoedondernemer Ramez Ramzy (30) en ontwikkelde een vernieuwend concept voor de nieuwste Skylounge van Amsterdam, Ventuno. De Ramzy Group nam recent verschillende bekende Amsterdamse horecagelegenheden over en wil

Momenteel werken Forsite Creative en de Ramzy Group samen aan het Ventuno-concept voor de skylounge, op de 21e verdieping, van het Ruby-Emma Hotel in Amsterdam. Ramzy van de Ramzy Group hierover: “Ventuno is een Italiaans-Amerikaans concept gebaseerd op de gouden jaren van New York,  toen dinerclubs en -entertainment op hun hoogtepunt waren. Met Ventuno brengen we een first of its kind, eersteklas dinerbestemming naar Amsterdam. Naarmate de avond vordert, verandert de setting van de skylounge van een dinerervaring in een clubomgeving met live entertainment, dansers, DJ's en bottle service. Forsite Creative is aangetrokken om als creatief partner zowel concept, operationele strategie als interieurontwerp te ontwikkelen.”

Nederlandse roots

De boutique agency Forsite Creative en haar founders hebben Nederlandse roots. Twee van de drie partners, Gustavo de Hostos (Managing Director) en Bob Hamersma (Director of Projects & Experiences) studeerden Hospitality Management aan Hotelschool The Hague. Hetzelfde geldt voor Michiel Gomes, Director Europe Forsite Creative Amsterdam, die de leiding heeft over het nieuwe Europese hoofdkantoor. De Hostos. “Onze roots liggen in Nederland, een uitstekende uitvalsbasis, dus, om hiervandaan nu ook de Europese markt te gaan bedienen. Het vernieuwende concept van Ventuno, dat we samen met Ramez Ramzy aan het ontwikkelen zijn, biedt veel ruimte aan onze creativiteit. Als onze launching customer geeft hij ons hiermee een vliegende start in Europa. We verwachten dat Ventuno half juni officieel haar deuren opent.”

Bron: Forsite Creative/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsOndernemer Ramez Ramzy doet opnieuw overname

Overname - De jonge ondernemer Ramez Ramzy (29) doet opnieuw een overname in Amsterdam. Werd eerder de voormalige skylounge-bar van het Ruby-Emma hotel overgenomen, nu gaat het om de overname van de historische en bekende cafés ‘De Bekeerde Suster’ en ‘De Zotte’.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid