Ook de Hoogvliet-boodschappen via Thuisbezorgd


Thuisbezorgd.nl gaat voortaal ook de boodschappen van supermarkt Hoogvliet aan huis bezorgen

Thuisbezorging – Naast foodpartijen als AH, Spar, La Place en Marqt gaat Thuisbezorgd nu ook de boodschappen van supermarkt Hoogvliet thuisbezorgen. De eerste twee Hoogvliet filialen werken vanaf maandag samen met de bezorgdienst.

De Hoogvliet  klanten in Rotterdam en Leiden kunnen voortaan hun boodschappen via Thuisbezorgd.nl. De bezorging vindt plaats in een range van enkele kilometers van de winkels door bezorgers op e-bikes. De bezorgers zijn in dienst dus worden per uur betaald, bouwen vakantieuren en -geld op, rijden verzekerd rond en worden voorzien van materialen zoals de herkenbare oranje kleding en bezorgtas, zo laat Thuisbezorgd weten. Frenky Luijten, E-commerce & CX manager bij Hoogvliet: “Klanten van Hoogvliet kunnen al online boodschappen bestellen en ophalen in de winkel of laten thuisbezorgen in het hele marktgebied. Nu kunnen we op deze manier de klant ook helpen bij de vergeten en kleinere boodschappen die men op de dag zelf nodig heeft. Mocht de klant even geen tijd hebben om zelf naar de winkel te komen, dan komt de bezorger van Thuisbezorgd.nl gewoon naar de klant.”

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Albert Heijn gaat inzet servicebalies herzien

Supermarkten - “Albert Heijn heeft nagedacht over de veranderende functie van de servicebalie, maar hebben we dat goed genoeg gedaan? Nee. De praktijk is lastiger. We gaan de nieuwe werking van de servicebalie daarom de komende tijd op onderdelen herzien. In heel veel winkels gaat het hartstikke goed, en in sommige winkels gaan we bijsturen.” Dat gaf Constantijn Ninck Blok,...

Lees bericht

Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht



Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid