Ook de tosti krijgt een eigen dag: 12 april


Actiedag  - Elke dag wordt er wel iets gevierd dus waarom niet voor het  populaire lunch (snack)gerecht, de tosti? Die vraag stelde een aantal mensen zich die nauw betrokken zijn bij de tosti-business. En dus krijgt de tosti een eigen dag en wel op 12 april.

Op ‘Dag van de Tosti’ moet de tosti het podium krijgen en  de dag zijn voor iedereen die van tosti’s houdt, laten de initiatiefnemers weten. Nederland telt veel tosti-liefhebbers en zeker de afgelopen jaren maakt het lunchgerecht  een forse groei door.  Ook bij zelfstandige ondernemers wordt de tosti vaker op de kaart gezet. Reden voor de initiatiefnemers de schijnwerpers  eens goed  op dit  gebakken broodproduct te zetten.

Maandag 12 april zal er op diverse plaatsen media-aandacht voor de tosti worden gevraagd. Beemster, Eatertainment, The Tosti Club, 100%NL als Violife hebben zich reeds achter Dag van de Tosti geschaard.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

John van der Ent scherpt strategie SPAR verder aan

Formulenieuws – Verder groeien met foodservice, groeien in verkooppunten en investeren in permanente verbetering van de winkels. Dat is de aangescherpte strategie, die SPAR CEO John van der Ent op de formuledag van de gemaksformule deelde met de aangesloten ondernemers.

Lees bericht
28 mei International Hamburger Day

Hamburgerdag - Op 28 mei is het International Hamburger Day, een dag die in het teken staat van een van de meest populaire gemaksgerechten. De Rotterdamse chef Diego Buik speelt met zijn drie zaken en bezorgconcept op deze dag in door met twee speciale introducties te komen: de hamburgerbox met een veganburger en een speciale EK-burger.

Lees bericht


QiZiNi introduceert concept Food Stories

Introductie – Qizini uit Losser breidt het assortiment uit met Food Stories By QiZiNi. Het gaat om een nieuwe range buns, wraps en salades, die passen in een aanbod van voorverpakte producten, die door de consument als veiliger en hygiënischer worden gezien.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid