Ook Febo gaat starten met thuisbezorging


Formulenieuws – De snackbarketen Febo gaat in Amsterdam en omgeving starten met thuisbezorging. Na een proef heeft de keten gekozen voor de bezorgdiensten van Deliveroo. Uiteindelijk wil de cafetariaketen met twee bezorgpartijen samenwerken. Febo is al sinds 2015 bezig met het voorbereiden van thuisbezorging. Het heeft daarin ook samengewerkt met Thuisbezorgd.nl. De ervaringen met thuisbezorging bij Febo zijn inmiddels zodanig dat niet alleen de kwaliteit van de producten is gewaarborgd, maar er ook sprake is van een duidelijke omzetplus. Hoeveel de omzetgroei is door het inzetten van bezorging, meldt de keten niet. Meerdere locaties Voor de thuisbezorging in Amsterdam en omgeving is gekozen voor samenwerking met de bezorgservice van Deliveroo, maar uiteindelijk wil de cafetariaketen met twee partijen samenwerken. Na verloop van tijd wil de keten de bezorging ook opschalen naar meerdere locaties in het land. Golden Gifts Weeks De start van de samenwerking tussen Febo en Deliveroo valt samen met de Golden Gifts Weeks. Dat betekent dat bij elke bestelde grillburger of kroket de tweede gratis is. Het bestellen gaat via de app, waar ook afgerekend kan worden via iDeal of PayPal. Deliveroo biedt de bestelling vervolgens aan bij een bezorger en deze neemt de producten vers bereid mee. Wat begon als Amsterdamse banketbakkerij in de Ferdinand Bolstraat (vandaar de naam FEBO, red.) is het bedrijf nu gegroeid naar een keten van zo’n 75 cafetariabedrijven. Bezorgen binnen de cafetariawereld wordt steeds belangrijker. Ook ketens als McDonald’s en Subway zijn met bezorging gestart en boeken forse omzetgroei met deze service. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Deliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven

Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Lees bericht

Tweede Spar City met The Tosti Club-module open

Formulenieuws – Op Hemelvaartsdag opende ondernemer Luke van Gelder zijn tweede Spar City in Arnhem. Het is tevens de tweede Nederlandse Spar City-locatie waar de The Tosti Club-module is geïntegreerd. The Tosti Club als totaalconcept voor ontbijt, coffee en een tosti beleefde eerder in Zwolle een première bij de gemaksformule.

Lees bericht

FEBO opent vijfde locatie met drive-through

Formulenieuws – Vandaag opende snackbar-formule FEBO een nieuwe locatie in Nijmegen. De vestiging in de regio Nijmegen-Oosterhout kent ook een drive-through. De locatie in Nijmegen is de vijfde FEBO drive en de 75ste FEBO-vestiging in Nederland.

Lees bericht


Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten HEMA en Shell

Bezorgservice – Naast het bezorgplatform voor Shell, waarover wij gisteren berichtten, start Deliveroo ook met on-demand bezorging van HEMA-producten. Ouderen en mensen die niet (gemakkelijk) de deur uit kunnen of willen gaan kunnen vanaf vandaag via Deliveroo een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag, Amstelveen en Leiden. Bij Shell gaat het om 17 Select-winkels in veertien...

Lees bericht

Shell gaat vanuit 17 tankstations bezorgen met Deliveroo

Petrol – Bij 17 Shell-stations kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag  online dagelijkse boodschappen bestellen. De boodschappen worden in samenwerking met Deliveroo bezorgd. Het gaat bij de bezorging vooral om essentiële producten, zoals levensmiddelen, handzeep en wc-papier.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid