Ook GP Groot kiest voor conveniencepartner Lekkerland


Petrol – Naast De Haan Minerale Oliën die per 1 februari overstapte naar Lekkerland, stapt ook GP Groot over naar de convenience partner in Son. Het gaat om twaalf bemande tankstations van GP Groot brandstoffen en oliehandel uit Heiloo (NH.

Net als De Haan is GP Groot op zoek naar meer ondersteuning in het shopassortiment, ook om de druk op de tabaksverkoop beter te kunnen invullen. Volgens GP Groot kan Lekkerland in category management voor de tankstations een goede rol spelen.

Lekkerland maakte eerder bekend in totaal vier nieuwe samenwerkingspartners te hebben aangetrokken. Na De Haan Minerale Oliën is de tweede nu het familiebedrijf GP Groot brandstoffen en oliehandel. GP Groot heeft in totaal zo’n 60 tankstations, die opereren onder de namen Total, Argos en – het tankstation van de toekomst – NXT. GP Groot is momenteel bezig met de uitrol van het eigen bakeryconcept Great2Go.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees berichtCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid