Ook GP Groot kiest voor conveniencepartner Lekkerland


Petrol – Naast De Haan Minerale Oliën die per 1 februari overstapte naar Lekkerland, stapt ook GP Groot over naar de convenience partner in Son. Het gaat om twaalf bemande tankstations van GP Groot brandstoffen en oliehandel uit Heiloo (NH.

Net als De Haan is GP Groot op zoek naar meer ondersteuning in het shopassortiment, ook om de druk op de tabaksverkoop beter te kunnen invullen. Volgens GP Groot kan Lekkerland in category management voor de tankstations een goede rol spelen.

Lekkerland maakte eerder bekend in totaal vier nieuwe samenwerkingspartners te hebben aangetrokken. Na De Haan Minerale Oliën is de tweede nu het familiebedrijf GP Groot brandstoffen en oliehandel. GP Groot heeft in totaal zo’n 60 tankstations, die opereren onder de namen Total, Argos en – het tankstation van de toekomst – NXT. GP Groot is momenteel bezig met de uitrol van het eigen bakeryconcept Great2Go.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell opent binnenkort aan A16 nieuwe format ‘Shell Café’

Petrol - Shell opent binnenkort de nieuwe shopformule, waar eatertainment en gastbeleving een centrale rol spelen. Het nieuwe shopconcept voor bemande tankstations dat gepresenteerd wordt onder de naam Shell Café krijgt een zogenaamde ‘hygge-ambiance’ en zal als eerste te zien zijn bij Shell-tankstation Sandelingen Oost aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees berichtPartnership Achilles Brandstoffen met Coffee Fellows

Samenwerking - Bianca van Es, algemeen directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), en Chiel Beckmann en Karel van Lange, directie van CK Nederland en masterfranchisenemer van Coffee Fellows in Nederland hebben op 26 maart een overeenkomst getekend voor verdere samenwerking.

Lees bericht
De Haan wordt huurder van BP-station Ziedewij van Gerard Verveer

Petrol – Gerard Verveer heeft zijn tankstation BP Ziedewij in Barendrecht verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Het lunchconcept Dailyz eten & drinken dat begin vorig jaar, na een ingrijpende verbouwing werd geopend, is als gevolg van de overdracht inmiddels ingeruild voor het Tony’s Streetfood-concept van De Haan.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid