Ook ISM & ProSweets komen met fysieke en @home-editie


Vakbeurzen – In navolging van de Anugo komen ook de beurzen ISM en ProSweets met een digitaal plaform waar bedrijven en vakmensen elkaar kunnen ontmoeten en waar afspraken gemaakt kunnen worden later het jaar. Deze @home-platforms zijn voor exposanten en bezoekers beschikbaar op 1 en 2 februari 2022, de fysieke beurs begint al op 31 januari 2022.

Met het nieuwe digitale platforms ISM & ProSweets @home zorgt de Keulse beursorganisatie ervoor dat alle relevante spelers in beide sectoren met elkaar in contact blijven. Niet alleen op het beursterrein, maar ook digitaal kunnen zij netwerken en op de hoogte blijven van actuele onderwerpen. Bezoekers kunnen op elk moment live schakelen of toegang krijgen tot content op de momenten dat zij tijd hebben. Daarnaast biedt de digitale mogelijkheid ook wie niet ter plaatse aanwezig kan zijn een nieuwe vorm van deelname zonder de beurs volledig te missen.

Talk-to-me

Met de ‘talk-to-me’-functie is uitwisseling van gegevens en informatie tussen exposanten en bezoekers net zo eenvoudig als bij een bezoek aan de beursstand. Uiteraard kunnen er ook afspraken gemaakt worden voor een latere datum. Bedrijven kunnen ook meer persoonlijke evenementen aanbieden: digitale vergaderzalen maken presentaties, proeverijen, showcooking of PR-events op uitnodiging mogelijk.

Digitale podia

Op de Expert Stage vinden trendpresentaties, specialistische informatie en start-up pitches plaats. Op de Global Competence in Food Stage ontvangen bezoekers informatie van het Koelnmesse Food Network, evenals marktonderzoeksresultaten en zoetwarentrends van over de hele wereld. De fabrikanten presenteren hun producten en oplossingen met korte presentaties over de Product Stages. Alle bijdragen zijn dan tot 30 april 2022 on demand beschikbaar, waardoor het bereik van de beurs verder wordt vergroot.

‘De fysieke beurs’

Ook fysiek zal de ISM weer volop van de grond komen. Ongeveer 80 procent van de ruimte is momenteel verkocht, laat de beursorganisatie weten. Het evenementen- en congresprogramma biedt zoals gebruikelijk inzicht in de trends en ontwikkelingen in de zoetwaren- en snackindustrie. Naast de ISM Expert Stage, het podium voor consumenten- en producttrends, kunnen bezoekers wederom de New Product Showcase verwachten, die de meest innovatieve producten zal presenteren.

Het specialistische programma wordt afgerond met het congres #CONNECT2030 in transitie, dat gezamenlijk wordt gehouden met ProSweets Keulen. Gerenommeerde experts bespreken hier hoe de toekomst van de zoetwaren- en snackindustrie eruit zal zien. Zoals gebruikelijk vindt tegelijkertijd ProSweets Keulen, de leveranciersbeurs voor de zoetwaren- en snackindustrie, plaats.

ISM, 's werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks, en ProSweets vinden plaats in Keulen van 30 januari tot en met 2 februari 2022.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Snack- en zoetwarenbeurs ISM krijgt Japanse editie

Vakbeurzen – De Duitse ISM organiseert volgend jaar ook een snack- n zoetwarenbeurs beurs in Japan. De ISM-Japan is nieuw en wordt van 13 tot en met 15 April 2022 in het Tokyo Big Sight complex in Tokyo Japan gehouden. De Dutch Sweets Export Association (DSEA) organiseert samen met beurorganisator RS Vision Expo op maandag 18 oktober een informatiemiddag over de nieuwe beurs.

Lees bericht


Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees bericht


Beursorganisatie positief over doorgaan zoetwarenbeurs ISM 2021

Beurzen - De beursorganisatie van de ISM, de grootste internationale zoetwarenbeurs ter wereld, is positief dat de editie in januari 2021 doorgang kan vinden. Volgens de organisatie is op dit moment 80% van de beursvloer bezet en ligt er een uitvoerig protocol om de beurs te laten plaatsvinden met alle noodzakelijke veiligheids- en hygiënemaatregelen.

Lees bericht


Op de ISM geen product zonder gezondheidsclaims

Beurzen - 70 procent van wat er in Duitsland aan zoetwaren wordt geïntroduceerd, heeft op de een of andere manier een claim. Dat kan glutenvrij zijn, biologisch, fair trade, met minder of helemaal geen suiker; als er maar een claim aan hangt. Is dat goed? Zoetwaren worden op deze manier meer een marketingobject dan een product waarvan je lekker geniet....

Lees bericht

Anne Schumacher opvolger Dietmar Eiden bij Keulse beurs

Benoeming - Anne Schumacher (37) wordt vanaf 15 juli 2018 de nieuwe vicevoorzitter van de Keulse beurs. Zij volgt Dietmar Eiden op die eerder dit jaar vertrok. Schumacher wordt verantwoordelijk voor de beurzen Anuga, ISM, Eu'Vend en coffeena, veganfach, Anuga FoodTec en ProSweets Cologne van Koelnmesse in Keulen. Zij zal ook verantwoordelijk worden voor de overkoepelende strategie en communicatie van het gehele Koelnmesse-segment....

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid