Ook keten De Beren start tijdelijk met drive-thru’s


Drive-thru bij De Beren-locatie in Zoetermeer / Foto bij: De Beren

Formulenieuws - Dat afhalen en bezorgen populair zijn, zien we overal terug. Om het afhalen gemakkelijker te maken, schakelen steeds meer keten over op drive-thru’s. Zo is sinds vorige week restaurantketen de Beren begonnen met drive-thru’s.

In eerste instantie hebben De Beren-locaties in Barendrecht en Zoetermeer en drive-thru gekregen. De vestigingen in Bleiswijk en Capelle aan den IJssel volgen deze week. De drive-thru’s zijn tijdelijk en in ieder geval tot 1 juni geopend. Gasten kunnen op deze manier op een veilige manier genieten van de klassiekers op het menu. De afhaalmenu’s moeten wel van te voren worden besteld op de website van De Beren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDe Beren past huisstijl aan en wil internationaal

Formulenieuws - Na de enorme groei en professionalisering van de organisatie krijgt de horecaformule van De Beren een nieuwe uitstraling. De beer in het gele logo maakt plaats voor een eigentijds - petrol kleurig - logo met een messing beer. Buitenlandse ambitie speelt een rol bij de vernieuwde uitstraling.

Lees bericht

Coca-Cola in actie met horecaketen De Beren en het Rode Kruis

Actie – Coca-Cola Nederland heeft de actie ‘Making A Difference’ verlengd met een speciale december-editie. De actie, waarbij gezinnen die het hard nodig hebben, werden verrast met maaltijdvouchers voor lokale horecapartners van het frisdrankmerk, wordt nu ook ingezet voor circa 750 gezinnen die afhankelijk zijn van voedselhulp. De vouchers worden gekocht bij horecaketen De Beren.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid