Ook keten De Beren start tijdelijk met drive-thru’s


Drive-thru bij De Beren-locatie in Zoetermeer / Foto bij: De Beren

Formulenieuws - Dat afhalen en bezorgen populair zijn, zien we overal terug. Om het afhalen gemakkelijker te maken, schakelen steeds meer keten over op drive-thru’s. Zo is sinds vorige week restaurantketen de Beren begonnen met drive-thru’s.

In eerste instantie hebben De Beren-locaties in Barendrecht en Zoetermeer en drive-thru gekregen. De vestigingen in Bleiswijk en Capelle aan den IJssel volgen deze week. De drive-thru’s zijn tijdelijk en in ieder geval tot 1 juni geopend. Gasten kunnen op deze manier op een veilige manier genieten van de klassiekers op het menu. De afhaalmenu’s moeten wel van te voren worden besteld op de website van De Beren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place sluit 23 eigen filialen, maar is succesvol met takeaway

Formulenieuws - De 23 La Place-locaties die Jumbo gaat sluiten zijn allemaal eigen filialen. De locaties in handen van de franchisers, zoals Schiphol en de Fashion Outlet Center in Roermond van HMSHost, blijven open. Franchisers zijn ook geenszins van plan deze La Place restaurants te beëindigen. Ook de takeaway-activiteiten, die tijdens de coronaperiode zijn opgestart en recent zijn uitgebreid, verlopen...

Lees berichtLa Place opent 20 locaties en breidt take-aways uit

Formulenieuws – De versoepeling van de horecamaatregelen biedt ook La Place meer ruimte. Vanaf vandaag, woensdag 3 juni, heropent de restaurantketen 20 La Place restaurants de deuren voor maximaal 30 gasten en start het ook nog eens op een viertal locaties met take-away.  La Place had deze service al op 9 locaties.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid