Ook McDrives morgenochtend weer open


Fastfood – Nu het afhalen weer is toegestaan, gaan niet alleen diverse cafetaria’s morgen weer open, maar ook de McDrives. De restaurantketen laat weten de locaties waar een afhaalmogelijkheid zit, deze vanaf 07.00 uur morgenochtend te openen.

Net als alle andere restaurants en ketens moest ook McDonald’s de locaties sluiten. Maar nu sinds vanmiddag is besloten dat bezorgen en afhalen, onder strikte voorwaarden mogelijk is, opent de keten de McDrives. Naar verwachting zullen ook de andere ketens dit voorbeeld volgen. Vanmiddag lieten ook al diverse zelfstandige ondernemers weten de zaken voor afhalen open te stellen. Voorheen konden locaties alleen de afhaalservice bieden met vergunning, maar daar wordt nu, naar het schijnt volgens het ministerie, minder op gelet.

Contactloos

Het betalen moet overal wel contactloos of met pin gebeuren om contact zoveel te vermijden. Voor veel ondernemers is die nieuw, maar bij McDonald’s was deze maatregel was al eerder genomen. Erwin Dito, Managing Director McDonald’s Nederland toen: “De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Dit betekent dat we elk fysiek contact zoveel mogelijk vermijden en bestellen in de McDrive zelfs geheel contactloos verloopt: van het betalen tot aan het afgeven van de bestelling.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Makro creëert twee ‘anderhalvemeter’-oplossingen voor horeca

Horeca – Makro Nederland heeft in samenwerking met standbouwer Brandt & Fernhout een tweetal eenvoudige oplossingen bedacht voor de horeca in een anderhalvemetersamenleving. De oplossingen zijn vanaf dit weekend beschikbaar en gericht op het veilig serveren van maaltijden bij afhalen en om beschermd straks te kunnen zitten in het restaurant.

Lees bericht

McDonald’s laat in prototype locatie het ‘nieuwe werken’ zien

Fastservice – McDonald’s heeft een prototype locatie neergezet als oplossing voor het nieuwe werken. Twee nieuwe elementen zijn aangebracht: Take Out en Dine In. De komende tijd wil de hamburgerketen samen met de franchisers kijken of er verbeteringen zijn aan te brengen. Ook medewerkers kunnen in een videclip alvast bekijken hoe er straks rekening kan worden gehouden met elkaar en...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid