Opleiding Ron Blaauw erkend als SVH-brancheopleiding
Erkenning - Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Keukenassistent. Het is de eerste opleiding, opgezet door en in het bedrijf zelf, die erkend is volgens de kwaliteitseisen van de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen. Ron Blaauw is in maart 2018 met zijn college van start gegaan. De start van het Ron Blaauw College is feitelijk de wens van het bedrijfsleven om een andere route te hebben naast die van het regulier onderwijs. Met de nieuwe mogelijkheid wordt de instroom van nieuwe medewerkers in de horeca vergroot en wordt er tevens een bijdrage geleverd aan het aantrekkelijker maken van het werken in de branche. SVH-directeur Ricardo Eshuis: "Ron Blaauw heeft in 2010 zijn titel SVH Meesterkok behaald, de hoogste graad in vakbekwaamheid. Het team van Ron Blaauw past de opleiding nu in, binnen het bestaande werk. Op deze manier komen werken en leren perfect samen op de werkvloer.” Voor de toetsing maakt de opleider gebruik van de SVH-examens. Alleen als het volledige traject aan alle eisen voldoet, ontvangt de opleider het erkenningskeurmerk voor de betreffende opleiding. Bron: SvH/@FoodClicks Erkenning - Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Keukenassistent. Het is de eerste opleiding, opgezet door en in het bedrijf zelf, die erkend is volgens de kwaliteitseisen van de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen. Ron Blaauw is in maart 2018 met zijn college van start gegaan. De start van het Ron Blaauw College is feitelijk de wens van het bedrijfsleven om een andere route te hebben naast die van het regulier onderwijs. Met de nieuwe mogelijkheid wordt de instroom van nieuwe medewerkers in de horeca vergroot en wordt er tevens een bijdrage geleverd aan het aantrekkelijker maken van het werken in de branche. SVH-directeur Ricardo Eshuis: "Ron Blaauw heeft in 2010 zijn titel SVH Meesterkok behaald, de hoogste graad in vakbekwaamheid. Het team van Ron Blaauw past de opleiding nu in, binnen het bestaande werk. Op deze manier komen werken en leren perfect samen op de werkvloer.” Voor de toetsing maakt de opleider gebruik van de SVH-examens. Alleen als het volledige traject aan alle eisen voldoet, ontvangt de opleider het erkenningskeurmerk voor de betreffende opleiding. Bron: SvH/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Nieuwe kapitaalinjectie moet zorgen voor verdere groei Cheflix
Platform – De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft in een nieuwe kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald bij diverse investeerders. Onder de investeerders zijn de founders van scale-ups zoals Creative Fabrica en Studocu. Hoewel er ook interesse was van een groot mediaconcern uit de Verenigde Staten, hebben de founders van Cheflix, Thomas van Burg en Jeroen van den Brink, toch gekozen voor investeerders...
Lees berichtGastrobarconcept van Ron Blaauw straks ook aan zee
Formulenieuws – Ron Gastrobar krijgt een locatie aan zee. Vanaf 1 september is het horecaconcept van sterrenchef Ron Blaauw te vinden in Bloemendaal, als ‘Ron Gastrobar Bij de C’.
Lees berichtFriet met vegan 3D geprint zuurvlees wint NK Loaded Fries
Wedstrijd - Fries from the future is de naam van het winnende frietje van de Frietboutique op het NK Loaded Fries. Een klassiek frietje zuurvlees, maar niet met vlees van de koe, maar uit een 3D printer.
Lees berichtSterrenchef Ron Blaauw gaat samenwerken met Thuisbezorgd
Thuisbezorging – De gerechten van Ron Gastrobar van Ron Blaauw zijn voortaan ook thuis te bezorgen. De sterrenchef is daarvoor een samenwerking aan gegaan met Thuisbezorgd.nl. Ook de maaltijdboxen zijn via deze thuisbezorger te bestellen.
Lees berichtSligro Haarlem heropent dinsdag 6 september
Groothandel – Dinsdag 6 september wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Haarlem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Marcel Wijnberger (nieuwe vestigingsdirecteur Sligro Haarlem) verrichten samen met enkele klanten de officiële openingshandeling.
Lees berichtOverheid lanceert aantrekkelijke STAP-subsidie voor horecaopleidingen
Opleiding - Het is vanaf maandag 2 mei mogelijk voor horecaopleidingen een STAP-budget aan te vragen. Hiermee kan een subsidie tot duizend euro (incl. btw) worden verkregen voor scholing en ontwikkeling in de Nederlandse horecabranche.
Lees bericht