Opleiding Ron Blaauw erkend als SVH-brancheopleiding


Erkenning - Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Keukenassistent. Het is de eerste opleiding, opgezet door en in het bedrijf zelf, die erkend is volgens de kwaliteitseisen van de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen. Ron Blaauw is in maart 2018 met zijn college van start gegaan. De start van het Ron Blaauw College is feitelijk de wens van het bedrijfsleven om een andere route te hebben naast die van het regulier onderwijs. Met de nieuwe mogelijkheid wordt de instroom van nieuwe medewerkers in de horeca vergroot en wordt er tevens een bijdrage geleverd aan het aantrekkelijker maken van het werken in de branche. SVH-directeur Ricardo Eshuis: "Ron Blaauw heeft in 2010 zijn titel SVH Meesterkok behaald, de hoogste graad in vakbekwaamheid. Het team van Ron Blaauw past de opleiding nu in, binnen het bestaande werk. Op deze manier komen werken en leren perfect samen op de werkvloer.” Voor de toetsing maakt de opleider gebruik van de SVH-examens. Alleen als het volledige traject aan alle eisen voldoet, ontvangt de opleider het erkenningskeurmerk voor de betreffende opleiding. Bron: SvH/@FoodClicks Erkenning - Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Keukenassistent. Het is de eerste opleiding, opgezet door en in het bedrijf zelf, die erkend is volgens de kwaliteitseisen van de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen. Ron Blaauw is in maart 2018 met zijn college van start gegaan. De start van het Ron Blaauw College is feitelijk de wens van het bedrijfsleven om een andere route te hebben naast die van het regulier onderwijs. Met de nieuwe mogelijkheid wordt de instroom van nieuwe medewerkers in de horeca vergroot en wordt er tevens een bijdrage geleverd aan het aantrekkelijker maken van het werken in de branche. SVH-directeur Ricardo Eshuis: "Ron Blaauw heeft in 2010 zijn titel SVH Meesterkok behaald, de hoogste graad in vakbekwaamheid. Het team van Ron Blaauw past de opleiding nu in, binnen het bestaande werk. Op deze manier komen werken en leren perfect samen op de werkvloer.” Voor de toetsing maakt de opleider gebruik van de SVH-examens. Alleen als het volledige traject aan alle eisen voldoet, ontvangt de opleider het erkenningskeurmerk voor de betreffende opleiding. Bron: SvH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Ron Blaauw bezorgt voortaan koks aan huis

Boekingsplatform – Culinair ondernemer Ron Blaauw is een samenwerking gestart met CHEFSTBL.COM, het boekingsplatform voor professionele thuiskoks en cateraars. Door de samenwerking zijn de chefs van Ron Gastrobar nu ook voor thuis te boeken.

Lees bericht




Nationale Horecadag in het teken van Trots op de Horeca

Nationale Horecadag - Onlangs publiceerde L1NDA haar grootschalig onderzoek waarin naar voren kwam dat het aantal werkenden in de horeca weer op het niveau is van voor corona. Weliswaar met grote verschillen in sectoren, maar de algemene tendens is positief. Is er reden tot voorzichtige positiviteit en optimisme? Als je het aan de organisatie van de Nationale Horecadag vraagt...

Lees bericht

Horeca groeit tot 2025 met 100.000 medewerkers

Onderzoek - Het aantal horecamedewerkers groeit de komende jaren met 100.000: van 443.900 begin 2018 naar 540.800 in 2025. Dat blijkt uit de nieuwe arbeidsmarktmonitor van SVH en KHN. De horeca groeit, er zijn meer horecabedrijven en dus zijn er ook meer medewerkers nodig. Om deze groei te realiseren, moeten horecaondernemers volgens beide partijen inzetten op drie dingen: behoud van medewerkers door goed werkgeverschap, het...

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid