Pakgro Groep opent nieuwe SPAR enjoy in Burgh Haamstede


Accent bij Spar Enjoy ligt naast foodservice meer op vakantiebehoefte

Formulenieuws  - De Pakgro Groep, de organisatie die verschillende SPAR Enjoy’s in Nederland exploiteert, heeft recent een nieuwe locatie in Burgh Haamstede heropend als SPAR enjoy.

Het gaat om de recreatiewinkel De Schuur van de familie Anemaat, die de Pakgro Groep recent heeft overgenomen. Na een grondige verbouwing is deze vestiging omgetoverd tot een volwaardige en moderne SPAR enjoy 3.0 met diverse foodservice modules.

De nieuwe SPAR enjoy Burgh Haamstede komt in de plaats van de SPAR buurtwinkel in Burgh Haamstede. De recreatiewinkels van SPAR, onder de naam SPAR enjoy, worden in een eigentijdse SPAR-stijl gebouwd, en zetten net als de andere SPAR-formats het eetmoment centraal. Grote verschil met de overige SPAR-formats is dat de locaties meer zijn toegespitst op het vakantiemoment.

Pakgro Groep

Onder de Pakgro Groep, gevestigd in Roggel, vallen verschillende SPAR enjoy winkels in het zuiden van het land.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
SPAR opent nieuwe vestiging van The Tosti Club in Enschede

Formulenieuws - SPAR city Enschede opent een nieuwe shop-in-shop van The Tosti Club. Na de start van de shop-in-shoplocatie van The Tosti Club in Zwolle breidt SPAR het verhaal van de The Tosti Club op 11 maart verder uit. Na deze opening volgen vestigingen in Amsterdam (Hobbemakade) en Hoorn.

Lees bericht

Eerste foto’s van ESSO-tankstation De Ruyven met KFC

Petrol – Vandaag opende de eerste ESSO-tankstation van de EG Group met daarin een vestiging van een KFC-restaurant. De locatie De Ruyven aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag was sinds vorige week al wel open met de Go Fresh- en het Spar-assortiment, maar het fastservice restaurant met drive trhu was nog gesloten. Tot vandaag.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid