Pakgro Groep opent nieuwe SPAR enjoy in Burgh Haamstede


Accent bij Spar Enjoy ligt naast foodservice meer op vakantiebehoefte

Formulenieuws  - De Pakgro Groep, de organisatie die verschillende SPAR Enjoy’s in Nederland exploiteert, heeft recent een nieuwe locatie in Burgh Haamstede heropend als SPAR enjoy.

Het gaat om de recreatiewinkel De Schuur van de familie Anemaat, die de Pakgro Groep recent heeft overgenomen. Na een grondige verbouwing is deze vestiging omgetoverd tot een volwaardige en moderne SPAR enjoy 3.0 met diverse foodservice modules.

De nieuwe SPAR enjoy Burgh Haamstede komt in de plaats van de SPAR buurtwinkel in Burgh Haamstede. De recreatiewinkels van SPAR, onder de naam SPAR enjoy, worden in een eigentijdse SPAR-stijl gebouwd, en zetten net als de andere SPAR-formats het eetmoment centraal. Grote verschil met de overige SPAR-formats is dat de locaties meer zijn toegespitst op het vakantiemoment.

Pakgro Groep

Onder de Pakgro Groep, gevestigd in Roggel, vallen verschillende SPAR enjoy winkels in het zuiden van het land.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht


SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht








© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid