Pakgro Groep opent nieuwe SPAR enjoy in Burgh Haamstede


Accent bij Spar Enjoy ligt naast foodservice meer op vakantiebehoefte

Formulenieuws  - De Pakgro Groep, de organisatie die verschillende SPAR Enjoy’s in Nederland exploiteert, heeft recent een nieuwe locatie in Burgh Haamstede heropend als SPAR enjoy.

Het gaat om de recreatiewinkel De Schuur van de familie Anemaat, die de Pakgro Groep recent heeft overgenomen. Na een grondige verbouwing is deze vestiging omgetoverd tot een volwaardige en moderne SPAR enjoy 3.0 met diverse foodservice modules.

De nieuwe SPAR enjoy Burgh Haamstede komt in de plaats van de SPAR buurtwinkel in Burgh Haamstede. De recreatiewinkels van SPAR, onder de naam SPAR enjoy, worden in een eigentijdse SPAR-stijl gebouwd, en zetten net als de andere SPAR-formats het eetmoment centraal. Grote verschil met de overige SPAR-formats is dat de locaties meer zijn toegespitst op het vakantiemoment.

Pakgro Groep

Onder de Pakgro Groep, gevestigd in Roggel, vallen verschillende SPAR enjoy winkels in het zuiden van het land.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht


Nieuw conditiestelsel voor SPAR-ondernemers

Formulenieuws – Met een ruime meerderheid (90%) hebben de leden van de SPAR Detaillisten Coöperatie het nieuwe conditiestelsel aangenomen. De vraag om een nieuw stelsel was voort gekomen uit de aangescherpte strategie die SPAR Holding samen met het bestuur van de SPAR Detaillisten Coöperatie in 2021 heeft opgesteld.

Lees bericht

SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

Lees bericht
Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid