Parapay-app combineert betalen met andere functionaliteiten


Betaalmiddel - Een digitale portemonnee met een geïntegreerd bestel- en betaalsysteem, dat is in het kort Parapay. Een app-product voor horeca en de evenementensector dat efficiënt is voor zowel ondernemer als gebruiker, maar bovenal een aantal functionaliteiten met elkaar combineert.

De initiatiefnemers achter Parapay zochten naar de ideale oplossing in betaal- en bestelgemak voor ondernemer en gebruiker en ook nog eens op een manier die veilig is en inzichten geeft. Op die manier werden verschillende functionaliteiten met elkaar gecombineerd. Zo is Parapay voor de gebruiker niet alleen een eenvoudige app waarmee vanaf het terras of aan de bar besteld en betaald kan worden, maar ook een app die het bij groepsbestellingen gemakkelijk maakt om bedragen simpel en snel naar elkaar over te boeken.

Ordergegevens

Ook ondernemers kunnen de app Parapay voor meer zaken inzetten dan alleen voor bestellingen en betalingen. Zo kan bijvoorbeeld de menukaart worden aangemaakt en bewerkt. Daarnaast kan Parapay praktische informatie aan de gast geven, zoals bedrijfsinformatie,  openingstijden en specials. Maar ondernemers krijgen ook inzage in hun omzet- en ordergegevens. Ook informatie over afhalen en bezorging en alle tafelbestellingen kunnen via de app worden gegeven. En dat tevens in de gewenste huisstijl.

EGI-licentie

Die functionaliteiten maakt Parapay onderscheidend ten opzichte van veel andere app’s. Omdat Parapay ook een Europese EGI-licentie heeft en onder toezicht staat van de Nederlandse Bank en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) is er zonder risico geld op het Parapay-account te zetten. Parapay werkt in dat opzicht als bank en overboeken van en naar de eigen bankrekening is net zo eenvoudig als bij banken onderling. Ook het geld laten staan op het Parapay-account is geen probleem. Parapay werkt als digitale portemonnee is, ook wel E-wallet genoemd en kan in de nabije toekomst worden gevuld met bitcoins, of gekoppeld worden aan andere betaalmiddelen en creditcards.

Lage transactievergoeding

Ondernemers die willen starten met Parapay kunnen desgewenst ook de hardware huren of kopen bij het bedrijf. Denk hierbij aan computers met display en scanners speciaal voor horecazaken, zoals handhelds waar alle bestellingen binnenkomen. Ook de lage transactievergoedingen is voor ondernemers een pluspunt. Die transactievergoeding is nu op het niveau van een pintransactie. Ondernemers kunnen binnen één dag live gaan met Parapay, gebruikers kunnen er zelfs direct mee starten na het downloaden van de app en het aanmaken van een account.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid