Partnership Achilles Brandstoffen met Coffee Fellows


Samenwerking - Bianca van Es, algemeen directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), en Chiel Beckmann en Karel van Lange, directie van CK Nederland en masterfranchisenemer van Coffee Fellows in Nederland hebben op 26 maart een overeenkomst getekend voor verdere samenwerking.

De shop van het tankstation AVIA De Korte Duinen in Soest zal binnenkort als eerste worden omgebouwd naar de formule van Coffee Fellows. De geplande verdere uitrol bij ABM bevat zowel de ombouw van volledige shops als de plaatsing van de Barista Box, het nieuwe shop-in-shop concept dat Coffee Fellows ontwikkeld heeft.

Expansie

CK Nederland heeft het concept de afgelopen tijd aangepast aan de Nederlandse markt, mede op basis van de ervaringen met de zeven vestigingen die door pachters geëxploiteerd worden. Nu is het bedrijf klaar voor een volgende strategische stap, gericht op verdere expansie door middel van franchise.

Local Hero-strategie

ABM is één van de vijf leden van de AVIA-coöperatie in Nederland, en beschikt over een landelijk tankstationnetwerk van zo’n veertig locaties. Bijna dertig stations zijn voorzien van een shop. ABM gelooft in een andere rol voor de shop in de nabije toekomst. Uitgangspunt vormt de Local Hero-strategie van ABM: persoonlijke service aan de klant en lokale binding. ABM is onderdeel van aanbieder van mobiliteitsdiensten Spuigroep, dat tevens moederbedrijf is van onder andere Europcar Autoverhuur, Boedelbak, Multilease en Motorhuis.

München

Coffee Fellows startte in 1999 door Kathrin en Stefan Tewes met de opening van de eerste winkel in München. Inmiddels is de Beierse keten van ruim 230 shops marktleider in Duitsland, met onder meer 130 vestigingen langs de autosnelwegen. Buiten Duitsland is het bedrijf actief in negen landen waaronder Zwitserland, Oostenrijk en Hongarije.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht


CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees berichtSWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid