Partnership KFC, Booster en ZetaDisplay moet leiden tot versnelde groei


Formulenieuws - De samenwerking tussen KFC Nederland & België, BOOSTR Agency en ZetaDisplay bestond al sinds 2015, maar is nu officieel van start gegaan. Het succes van de afgelopen jaren staat verder samenwerking niet meer in de weg om de Digital Signage oplossing van ZetaDisplay te implementeren. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 100 KFC restaurants in beheer.

In 2015 testte KFC voor het eerst de ZetaDisplay webOS-oplossing in de restaurants in Nijmegen, Arnhem en Almere. Dit bleek zo’n succes dat KFC besloot om zowel bij de nieuwe als te verbouwen restaurants in Nederland en België de Digital Signage oplossing in te zetten.

Crew TV

Op dit moment zijn er per KFC restaurant 6 schermen als digitale menuborden geïnstalleerd en lopen er bij diverse restaurants tests met digitale schermen gericht op voorbijgangers. Daarnaast wordt het systeem ook ingezet voor de interne communicatie naar medewerkers toe. In de personeelsruimte hangt daarvoor in het merendeel van de restaurants een zogeheten ‘Crew TV’.

Strategisch

BOOSTR Agency, met vestigingen in Amsterdam & Zwolle werkt sinds 2020 samen met KFC. De toegevoegde waarde van de samenwerking tussen ZetaDisplay en BOOSTR Agency is voor KFC vooral strategisch. Richard van Beeren, sr. Digital Technology Manager, KFC Northern Europe: “Het Digital Technology team van KFC Northern Europe heeft ambitieuze doelstellingen rond de gast-ervaring in en om KFC’s restaurants. BOOSTR Agency is hierbij een strategische partner die de diverse doelstellingen, technieken en sub-contractors integreert, waaronder ook de digital signage solutions van ZetaDisplay. In samenwerking met BOOSTR Agency hebben we een uitdagende roadmap neergelegd om de digitale transformatie & integratie bij KFC in een stroomversnelling te brengen.”

Versnelde groei

BOOSTR Agency en ZetaDisplay leiden nu voor KFC een project om de kansen die digital signage biedt volledig te benutten. Daarbij worden diverse innovaties op het gebied van hardware maar ook content in ogenschouw genomen. Deze integrale aanpak moet leiden tot verdere en versnelde groei.

Bron: KFC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Smullers start met verkoop Van Dobben Vega Croquet

Formulenieuws – Fastfoodketen Smullers gaat nog meer inspelen op de veranderingen in eetconsumptie en introduceert in alle vestigingen de Van Dobben Vega Croquet. De snackformule met locaties op de Nederlandse treinstations en producent Van Geloven werken nauw samen om de snackliefhebber een ruim assortiment snacks zonder vlees aan te bieden.

Lees bericht


‘s Werelds eerste Lay’s online pop-up restaurant

Actie – De introductie van Lay’s Iconic Restaurant Flavours krijgt een follow-up met de opening van ‘s Werelds eerste Lay’s online pop-up restaurant. Twee dagen lang kunnen geïnteresseerden de smaken thuis laten bezorgen Uber Eats. De actie start vandaag en loopt tot morgen en is alleen in Amsterdam.

Lees bericht

Chipsmerk Lay’s introduceert 3 iconische restaurant-smaken

Introductie – Lay’s, het zoutjes- en chipsmerk van PepsiCo, komt met een drietal smaken, die gekoppeld zijn aan een drietal iconische fastservicerestaurants. Deze Restaurant Flavours-range moeten de restaurantervaring thuis nabootsen en het ‘niet uiteten kunnen gaan’ iets dragelijker maken, grapt het introductiebericht.

Lees bericht

KFC-kip bitterballen nu ook te koop in supermarkt

Formulenieuws – Voor het eerst brengt KFC een product uit de restaurant naar de supermarkt. Voortaan zijn de oer-Hollandse kip bitterballen van de fastfoodketen te vinden in het diepvriesvak van Albert Heijn. Het gaat om twee varianten: de Crunchy Kip Bitterballen en de Spicy Kip Zinger Bitterballen, beide voorzien van de 1 ster Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming.

Lees bericht


Eerste foto’s van ESSO-tankstation De Ruyven met KFC

Petrol – Vandaag opende de eerste ESSO-tankstation van de EG Group met daarin een vestiging van een KFC-restaurant. De locatie De Ruyven aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag was sinds vorige week al wel open met de Go Fresh- en het Spar-assortiment, maar het fastservice restaurant met drive trhu was nog gesloten. Tot vandaag.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid