Pasquale Carfora is JRE Chef of the Year 2025


Pasquale Carfora, chef-kok van Restaurant Aroma Italian Fine Dining in Vaassen, mag zich komend jaar JRE Chef van het Jaar noemen

Verkiezing - Pasquale Carfora, chef-kok van Restaurant Aroma Italian Fine Dining in Vaassen, mag zich komend jaar JRE Chef van het Jaar noemen. Afgelopen week werd hij in Maastricht daartoe uitgeroepen door zijn veertig collega’s van JRE Nederland.

“Voor mij was het totaal onverwacht, want laten we wel wezen: ik ben toch een beetje de vreemde eend in de bijt bij JRE als enige Italiaan. Het is echt een geweldig gevoel om van je collega’s deze hommage te krijgen”, aldus de kersverse JRE Chef of the Year 2025.

Volgens JRE onderstreept deze onderscheiding “zijn buitengewone talent en creativiteit om gastronomische ideeën te transformeren tot uitgebalanceerde creaties”. De jury roemt zijn streven naar de juiste combinaties en volledige harmonie in zijn gerechten, geheel in lijn met zijn persoonlijke filosofie. Bovendien is Pasquale een inspirerend voorbeeld voor jonge chef-koks die ‘excelleren op het hoogste niveau’ nastreven.

Bron: JRE/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vakprijs voor Restaurant Spetters in Breskens

Verkiezing - Restaurant Spetters in Breskens is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar door restaurantvereniging JRE-Nederland. Het Zeeuwse restaurant van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht.

Lees bericht


Chef-kok Aroma wint Primo dei Campi-wedstrijd

Wedstrijd - Pasquale Carfora, chef-kok van Aroma Italian Fine Dining Restaurant in Vaassen, is onlangs uitgeroepen tot winnaar van de gerenommeerde Primo dei Campi-wedstrijd in Italië. De competitie, georganiseerd door 50Top Italy in samenwerking met pastamaker Pastificio dei Campi, daagde jonge talenten uit om klassieke Italiaanse recepten te herinterpreteren.

Lees bericht

De Nieuwe Keuken Event wil chefs samenbrengen en inspireren

Event - Food Reporter, onderdeel van Bidfood, wil met het De Nieuwe Keuken Event chefs samenbrengen om ideeën te delen voor een duurzamer voedselsysteem. Het event, dat maandag plaats vond, moet chefs inspireren en verbinden en aanzetten na te denken over de toekomst van de professionele keuken.

Lees bericht

Aroma bij top 50 beste Italiaanse restaurants ter wereld

Verkiezing - Restaurant Aroma Italian Fine Dining, gevestigd in het Gelderse Vaassen, heeft een plaats bemachtigd op de lijst van 50 Top Italy voor ‘Best Italian Restaurants in the World ’. Het restaurant, dat pas iets meer dan twee jaar geleden zijn deuren opende, staat op de 43e plaats.

Lees bericht


Nieuwe kapitaalinjectie moet zorgen voor verdere groei Cheflix

Platform – De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft in een nieuwe kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald bij diverse investeerders. Onder de investeerders zijn de founders van scale-ups zoals Creative Fabrica en Studocu. Hoewel er ook interesse was van een groot mediaconcern uit de Verenigde Staten, hebben de founders van Cheflix, Thomas van Burg en Jeroen van den Brink, toch gekozen voor investeerders...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid