Passion for Meat breidt uit met 13 Beter leven producten


De uitbreiding van het assortiment Passion for Meat van Diviande met het Beter Leven keurmerk

Introductie – Diviande heeft het vriesvers assortiment van ‘Passion for Meat’ met 13 vleesproducten uitgebreid, die het Beter Leven keurmerk hebben. Het gaat om producten zoals gemarineerde rundersteak, gevulde varkensrollade en lamsgehakt.

Diviande is een internationale producent en verpakker van diepvriesvlees, vers voorverpakt vlees en vleesvervangers. Eind vorig jaar introduceerde het een reeks vriesvers vleesproducten die een Beter Leven Ster dragen onder het eigen merk Passion for Meat. Deze lijn wordt nu uitgebreid.

Een vriesvers vleesassortiment draagt door de langere houdbaarheid bij aan voedselverspilling. Daarnaast zijn de verpakkingen van Passion for Meat volledig recyclebaar.

De verpakking van de nieuwe producten heeft een aangepast design ten opzichte van de eerste serie. Nu de Beter Leven lijn zoveel producten kent, vindt Diviande meer onderscheid in opmaak voor herkenbaarheid van het vleesproduct op z’n plaats. Zo heeft bijvoorbeeld elke diergroep nu een eigen kleurkenmerk gekregen.

Diviande levert aan retail, horeca, cash en carry en de leisuremarkt

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Smullers krijgt als eerste foodserviceformule het Beter Leven keurmerk

Formulenieuws - Smullers heeft als eerste foodserviceformule in Nederland het Beter Leven keurmerk gekregen. In alle snacks waarin vlees wordt verwerkt, wordt nu alleen nog maar gebruik  gemaakt van minimaal één ster Beter Leven keurmerk kippen- en rundvlees. Het keurmerk werd vandaag overhandigd bij de opening van de nieuwe Smullers-locatie in Eindhoven.

Lees bericht


KFC-kip bitterballen nu ook te koop in supermarkt

Formulenieuws – Voor het eerst brengt KFC een product uit de restaurant naar de supermarkt. Voortaan zijn de oer-Hollandse kip bitterballen van de fastfoodketen te vinden in het diepvriesvak van Albert Heijn. Het gaat om twee varianten: de Crunchy Kip Bitterballen en de Spicy Kip Zinger Bitterballen, beide voorzien van de 1 ster Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming.

Lees bericht

Future Food Group gaat zich vooral richten op proteïnerijk voedsel

Innovatiebedrijf – Het sinds 1 oktober nieuw gestarte Future Food Group heeft de intentie een vooraanstaande partij te worden in de markt van duurzame en eco-vriendelijke vleesproducten en vleesalternatieven. Het bedrijf is opgezet om te innoveren op dat terrein. Future Food Group maakt onderdeel uit van de vleesbedrijven Jan Zandbergen en Diviande en heeft voormalig slager Anton Bal aangetrokken om de dagelijkse...

Lees bericht

Diviande en Zandbergen introduceren hybride productlijn FiftyFifty

Introductie - Jan Zandbergen en Diviande in Veenendaal hebben hun assortiment uitgebreid met een nieuwe hybride productlijn: FiftyFifty. De producten bestaan voor vijftig procent uit vlees en voor vijftig procent uit groente. Volgens Zandbergen/Diviande is de nieuwe productlijn bedoeld  voor de consument die een balans zoekt tussen genieten, gezondheid en duurzaamheid. Maar de productlijn kan volgens het bedrijf ook...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid