Pathé Utrecht Leidsche Rijn opent rooftop cinema


Bioscoop - Hoewel de bioscopen nog héél even gesloten zijn, zijn openluchtbioscopen al wel toegestaan. Daarom gaat de rooftop cinema van Pathé Utrecht Leidsche Rijn op vrijdag 28 mei alvast open. Dat meldt de bioscoopketen.

Filmliefhebbers kunnen op deze manier in de buitenlucht topfilms bekijken, zoals De Oost en Boss Level - beide nieuw in de bioscoop - en de fijne ‘coming of age’ film Booksmart. Pathé opent de rooftop cinema als voorproefje op de te verwachte heropening volgende week.

De weersvoorspellingen vanaf vrijdag 28 mei zijn goed. Het mooie weer kan dus gevierd worden met mooie films op het grote doek onder de sterrenhemel, aldus Pathé. Er wordt één film per dag vertoond en de film start rond 21:30 uur, vlak na zonsondergang. Er is ruimte voor 30 bezoekers per film. De veiligheidsmaatregelen en 1,5 meter afstand worden in acht genomen. Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “We zijn enorm verheugd dat we vooruitlopend op de heropening van onze 30 bioscopen, onze bezoekers alvast mogen ontvangen op de prachtige rooftop in Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Zo kunnen we toch een deel van onze bezoekers samen met hun vrienden en familie weer laten genieten van een veilig avondje uit met de beste films.”

Bron: Pathé/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsPathé en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking Pathé Delivery

Bioscopen – Een dag nadat Pathé laat weten dat de bezoekers tijdelijk eigen eten en drinken mee mogen nemen, omdat de eet- en drink shops en buffetten moeten sluiten door de coronamaatregelen, maakt de bioscoopketen bekend een samenwerking te hebben opgezet met Thuisbezorgd.nl. Beide bedrijven zijn in Amsterdam gestart met Pathé Delivery zodat de bioscoopsnacks thuis kunnen worden gegeten.

Lees bericht

Kinepolis-bioscopen heropenen wereldwijd

Bioscopen – Wereldwijd worden de zalen van Kinepolis heropend of schalen de bioscoopzalen langzaamaan op. De bioscoopketen heeft daarbij rekening te houden met alle lokale veiligheidsprotocollen voor bezoekers en medewerkers. Hygiëne en afstand tussen mensen zijn twee essentiële componenten in alle richtlijnen.

Lees bericht

Bioscopen en filmtheaters toch open voor dertig mensen

Bioscoop – Het maximale aantal van dertig bezoekers per zaal per 1 juni voor bioscopen en filmtheaters is volgens de eigen brancheorganisatie erg voorzichtig. Het eigen opgestelde protocol voorziet in maximaal 100 bezoekers per filmzaal, maar het kabinet heeft toch anders besloten. Desalniettemin gaan de zalen gedeeltelijk weer open.

Lees bericht


Pathé neemt Euroscoop over

Bioscopen - Pathé heeft de elf bioscopen van Euroscoop overgenomen in Nederland en België. Met deze overname groeit het aantal locaties van Pathé in Nederland van 27 naar 32. Dat heeft de bioscoopexploitant gisteren bekendgemaakt. De Nederlandse bioscopen van Euroscoop staan in Schiedam, Tilburg en Maastricht. Volgende week komt daar Amsterdam-Noord bij en in 2020 nog de locatie bij Den Haag Ypenburg. Een...

Lees bericht

Meer bestedingen bij bezoekers Kinepolis-bioscopen

Bioscoop – De Kinepolis Group met circa 100 bioscopen wereldwijd en zo’n 17 - grotere - bioscopen in Nederland, zag het aantal bezoekers in het eerste kwartaal van dit jaar dalen, maar de bestedingen aan dranken en snacks stijgen. Het aantal bezoekers daalde met 6,0% tot 8,8 miljoen, door minder succesvolle films in de eerste maanden van dit jaar en een sterk eerste kwartaal...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid