Patrick Nieuwveld in dienst van Bidfood


Patrick en Linda Nieuwveld

Benoeming – Voormalig cafetariaondernemer Patrick Nieuwveld treeft per 31 augustus in dienst van Bidfood. Vanuit de vestiging in Schiedam gaat hij fastserviceondernemers adviseren en zorgen voor ‘new business’.

In zijn rol zal Nieuwveld zich ook gaan bezighouden met de fastfoodfrormule Restaria. Deze formule van groothandel Bidfood heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen in uitstraling, maar ook in aantal locaties. Nieuwveld zal de aangesloten ondernemers vooral adviseren op het gebied van verbeteren van de prestaties op locatie.

Naast de ondernemers van de Restariaformule gaat ook Nieuwveld ook de zelfstandige cafetaria’s van advies voorzien . Bidfood gaat in Schiedam met de komst van Nieuwveld een andere koers varen, waarbij ervaring en praktijkgerichte adviezen een veel grotere rol gaan spelen.

Nieuwveld is een cafetariaondernemer pure sang die in de loop der jaren zijn sporen heeft verdiend. Niet alleen had hij een goedlopend cafetariabedrijf, ook stond hij aan de basis van de oprichting van de belangenvereniging van professionele frituurders, ProFri. Nieuwveld heeft als ondernemer ook diverse prijzen in ontvangst genomen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Alide van Toor beoogd opvolger Frans van Rooij bij Profri

Benoeming – Alida van Toor (1965) is voorgedragen als beoogd voorzitter van Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Zij volgt daarmee Frans van Rooij op die terugtreedt als voorman van de vakvereniging. Van Toor was van 2006 tot eind 2022 eigenaresse van cafetaria De Halte in Meerkerk.

Lees bericht



ILT gaat strenger controleren op naleving SUP-regels

Controle - De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) gaat cafetaria’s strenger controleren op de naleving van de nieuwe verpakkingsregels, de zogenaamde Singel Use Plastic (SUP)-regels. Daarvoor waarschuwt vakvereniging ProFr, die daarover bericht heeft ontvangen van de inspectiedienst.

Lees bericht

Cafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024

Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...

Lees bericht



PS in Foodservice lanceert PS Impact Score

Duurzaamheid – Onder grote belangstelling van groothandels en afnemers is afgelopen woensdag de PS Impact Score gepresenteerd in het gebouw van groente- en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk. Doel van de bijeenkomst was partijen in de foodservicesector duidelijk maken dat echte stappen zetten in duurzaamheid alleen kan als data met elkaar wordt gedeeld. De gepresenteerde PS Impact Score helpt daarbij.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid