Paul Fagel krijgt staande ovatie bij Gault&Millau Award 2023


Paul Fagel tijdens de award-uitreiking waar hij een staande ovatie kreeg van het publiek

Award – Chef-kok Paul Fagel van restaurant Arsenaal in Naarden heeft tijdens Gault&Millau-uitreiking de Lifetime Achievement Award 2023 gekregen. Van het publiek kreeg hij daarvoor een staande ovatie.

Fagel stamt uit een familie van restaurateurs en chefs. Vader en moeder hebben een restaurant en van de negen broers en een zus waren er zeven actief in de horeca. Hoewel Paul Fagel zijn restaurant in het Arsenaal in Naarden tien jaar gelden verkocht is hij nog altijd met regelmaat te vinden bij vakwedstrijden en andere evenementen in de horeca.

Fagel volgde nooit een officiële opleiding, maar leerde het vak van de beste chefs van Frankrijk. Hij was een van de eersten die de Nederlandse gasten de nouvelle cuisine presenteerde.

Bron: Gault&Millau/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Culinair talent in spotlight bij Food Reporter en Chefs (R)Evolution

Horecatalent - Food Reporter, Gault&Millau en Chefs (R)Evolution gaan een samenwerking aan, met als doel nieuw culinair talent gezamenlijk een podium te bieden. Tijdens Chefs (R)Evolution op 4 en 5 september wordt er door De Librije extra aandacht voor culinair talent gecreëerd, met de HillBilly competitie en door de inzet van koksopleidingen. Bovendien wordt daar in samenwerking met...

Lees bericht


Rootzz of Nature opent jackfruit pop-up bar

Pop-up - Rootzz of Nature opent op 22 april de allereerste jackfruit pop-up bar van Nederland op het Hugo de Grootplein in Amsterdam.  In de pop-up bar staat een weekend lang chef-kok Naresh Ramdjas in de keuken om verschillende kleine gerechten te maken met de ‘vleesvervanger’ jackfruit.

Lees bericht

Winnaars Gault&Millau Awards 2022 zijn bekend

Verkiezing - Maandagmiddag werd de nieuwe Gault&Millau gids 2022 gelanceerd in TivoliVredenburg in Utrecht. Tijdens het event werden ook de Gault&Millau Awards uitgereikt aan de winnaars van het jaar 2022 in categorieën als ‘Chef van het Jaar’ (Syrco Bakker), ‘Jonge Topchef van het Jaar (Robin van de Bunt) en ‘Ontdekking van het Jaar’ (Michael van der Kroft).

Lees berichtFELIXprinters brengt serie 3D foodprinters uit

Introductie – FELIXprinters uit IJsselstein heeft een serie 3D foodprinters op de markt gebracht. Met de foodprinters kunnen gerechten en voedingsmiddelen zoals pasta’s, chocolade, puree, vetten of soja in een breed scala van vormen bereid worden.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid