Paulo Peereboom vertrekt bij Makro Nederland


Paulo Peereboom vertrekt bij groothandel Makro Nederland aan het einde van het jaar

Groothandel - Paulo Peereboom, Chief Executive Officer (CEO) bij Makro Nederland, legt per 31 december 2021 zijn functie neer. Makro heeft dat donderdag bekendgemaakt.

Peereboom begon in januari 2018 bij Makro Nederland in zijn huidige functie. Tijdens zijn dienstverband bij Makro Nederland heeft hij zich ingezet voor de ontwikkeling naar een gezondere organisatie. Peereboom slaagde er de afgelopen 4 jaar in om Makro Nederland terug te brengen naar een positieve groei, terwijl hij eveneens de organisatie door meerdere corona-lockdowns leidde.

Wie Peereboom gaat opvolgen is nog niet bekend. Totdat er een permanente CEO wordt aangekondigd, zal met ingang van 1 januari 2022 de heer Fraser Parker (Executive Vice President verantwoordelijk voor België, Nederland, Oekraïne, Moldavië, Slowakije en Tsjechië) de rol van CEO bij Makro Nederland ad interim op zich nemen.

Bron: Makro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sligro terug op omzetniveau van voor corona

Groothandel – Sligro wist in de eerste drie maanden van dit jaar de omzet naar een niveau te brengen van voor de coronamaatregelen. Weliswaar viel de omzet in catering nog wat tegen, maar daar tegenover stond een verdere groei in bezorging aan bedrijven.

Lees bericht


Groendus en Zoncoalitie realiseren zonnedaken voor Makro

Groothandel - Makro heeft een grote zonnecentrale in gebruik genomen op het dak van Makro Duiven. Op nog 4 andere daken wordt druk gebouwd. In totaal worden er 8.720 zonnepanelen geïnstalleerd met een vermogen van bijna 5.000 kilowattpiek, vergelijkbaar met het verbruik van ongeveer 1.500 huishoudens per jaar.

Lees bericht

‘Sligro wint marktaandeel in Nederland en België’

Groothandel - “Jaar op jaar vergelijkingen zijn weinigzeggend in tijden van COVID-19, maar over de afgelopen twee jaar zien we dat we zowel in Nederland als België marktaandeel gewonnen hebben. Onze weerbaarheid als organisatie, vanuit een cultuur vol ondernemerschap en daadkracht, bleek ook in 2021 groot”, aldus CEO Koen Slippens bij de presentatie van de jaarcijfers.

Lees berichtLichte daling jaaromzet Sligro ondanks groei vierde kwartaal

Groothandel – Ondanks een forse groei in het vierde kwartaal van 2021 is de jaaromzet van Sligro Food Group licht gedaald. De omzet kwam met €1.898 miljoen 2,5% lager uit dan de omzet ad €1.946 miljoen in 2020 een jaar eerder, ondanks de stijging van 21,5% in het vierde kwartaal van 2021 ten opzichte van vorig jaar.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid