Peter Dekkers nieuwe General Manager Unilever Nederland


Peter Dekkers start als General Manager Nutrition Europe, Midden-Oosten en Turkije en Head of Country van Unilever Nederland

Benoeming – Op 1 juli 2022 start Peter Dekkers als General Manager Nutrition Europe, Midden-Oosten en Turkije en Head of Country van Unilever Nederland. Annemarieke de Haan, voormalig General Manager Unilever Benelux, start op die datum als General Manager Home Care Zuidoost Azië.

Ook de organisatie van Unilever is gewijzigd. Het bedrijf is voortaan georganiseerd rondom 5 Business Groups: Beauty & Wellbeing, Personal Care, Home Care, Nutrition en Ice Cream. Elke Business Group is wereldwijd verantwoordelijk voor strategy, groei en winst.

Peter Dekkers startte zijn loopbaan bij Unilever in 1991 en heeft in de afgelopen jaren verschillende marketing-, sales- en general management rollen in binnen- en buitenland vervuld. Dekkers was onder andere Executive Vice President Middle Europe, Executive Vice President Nordics en meest recent leidde hij de Unilever business in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Bron: Unilever/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pilot Ben & Jerry’s moet broeikasgas melkveehouderijen halveren

Duurzaamheid – IJsmerk Ben & Jerry’s gaat zich inzetten om de uitstoot van broeikasgassen op vijftien melkveehouderijen tegen het eind van 2024 terug te brengen tot de helft van het sectorgemiddelde. Zodra het project van ‘Mootopia’ zich heeft bewezen, worden de initiatieven uitgebreid naar boerderijen in de wereldwijde zuivel supply chain van Ben & Jerry’s.

Lees bericht


Fred van Beek vertrekt bij Unilever

Persoonlijk - Fred van Beek (54), vice president Customer Development en daarmee de hoogste commerciële baas van Unilever Nederland, vertrekt per 1 april bij Unilever. Hij zal vanaf dat moment starten als CEO van de Eijerkamp Retail Groep.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid