Peter Duwel nieuwe directeur bij Meinders Catering


Nieuwe directeur Peter Duwel van Meinders Catering / Foto bij: Meinders Catering

Benoeming - Peter Duwel, voormalig CEO van Stromma Nederland, wordt de nieuwe algemeen directeur van Meinders Catering. Vanaf 1 januari 2021 neemt hij het stokje over van de drie broers Richard, Jan en Wim.

Duwel wordt algemeen directeur van Meinders Catering, Brood B.V. en WerQdag B.V. Daarmee wordt hij de eerste algemeen directeur van het familiebedrijf die van buiten is aangesteld. De nieuwe directeur komt van Stromma Nederland, een van de grote rederijen in Amsterdam. Richard Meinders, directeur Meinders Catering en Brood: “Peter ken ik al lang omdat wij de catering aan boord van de schepen voor Stromma verzorgen. Ik liep al enige tijd met de gedachte rond om de leiding over te dragen en zag in Peter de ideale kandidaat”.

Meinders Catering is een full-service cateringorganisatie met eigen productiekeukens, een broodbakkerij (Brood B.V.), een (horeca)uitzendbureau (WerQdag B.V.) en eigen logistiek. Wim Meinders, van wie Peter de leiding van WerQdag overneemt: “Mijn broers en ik hebben de afgelopen 30 jaar drie mooie bedrijven neergezet. De tijd is rijp om de drie bedrijven onder één algemeen directeur te brengen. Om op die manier te zorgen voor nog meer synergie, verdere professionalisering en optimale groei”.

Naast het banquetingassortiment hebben de broers verschillende concepten ontwikkeld, zoals de ultraverse en hippe grab & go-lijn van BloemCool en de Your Food Moments Market dat onlangs bij CTS GROUP van start is gegaan. “En daar komen natuurlijk nóg meer mooie concepten bij, zelfs in deze roerige tijden.”, aldus Peter Duwel.

Peter Duwel gaat de nieuwe uitdaging aan met het bestaande managementteam: Rene Niemarkt, commercieel directeur, Mike Slagt, operationeel directeur, Vincent van Hussen, food director en Sascha Wernars, senior manager WerQdag. Jan Spierenbrug zal de komende maanden nauw betrokken zijn bij de overdracht. Jan, Richard en Wim blijven eigenaar van Meinders Catering B.V., Brood B.V. en WerQdag B.V.

Bron: Meinders Catering/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Meinders start met Your Food Moments onbemande catering

Catering - Meinders Catering start 1 september het nieuwe cateringconcept Your Food Moments. Deze onbemande foodmarket is geschikt voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. Voor de gebruikers is het cateringconcept 24/7 open. Het assortiment biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. 

Lees bericht


Meinders Catering nieuwe eigenaar Studio’s Aalsmeer Evenementen

Catering - Meinders Catering neemt per 1 juni de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer over. Hiermee versterkt Meinders Catering de positie in de evenementenbranche met een eerste vaste locatie met een maximale capaciteit van 3000 pax. Voor Studio’s Aalsmeer betekent de overname de mogelijkheid een kwalitatief hoge ‘one stop shop’ te worden. Catering, personeel en locatie zijn in eigen...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid