Peter Steeghs nieuwe Directeur Finance Lekkerland


Benoeming - Per 1 april 2020 heeft Lekkerland Nederland Peter Steeghs (46) benoemd als Directeur Fincance. Hij wordt als lid van het management team verantwoordelijk voor alle finance afdelingen en activiteiten in Nederland en ICT.

Steeghs heeft in de afgelopen 4 jaar gewerkt als Director Group Control bij Vion N.V. in Boxtel. Daarvoor is hij meer dan 8 jaar werkzaam geweest bij Office Depot in verschillende finance rollen. Steeghs heeft gestudeerd aan Nyenrode en is sinds 2003 Registeraccountant.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Freek van Beek vertrekt bij Lekkerland Nederland

Persoonlijk - Freek van Beek, algemeen directeur van Lekkerland Nederland, verlaat het bedrijf Lekkerland. De Lekkerland Group en Van Beek zijn na meerdere gesprekken tot de conclusie gekomen dat de visie die ze voor de Nederlandse organisatie hebben onvoldoende bij elkaar past, zo laat de organisatie weten.

Lees bericht


HEMA en Lekkerland streven naar verdere ketenefficiency

Samenwerking – HEMA en logistiek partner Lekkerland Nederland hebben hun samenwerking op het gebied van de food supply chain naar de winkels verlengd. Beide partijen werken al sinds 2006 samen. Afgesproken is te streven naar verdere ketenefficiency. Partijen gaan daarvoor een aantal nieuwe projecten realiseren.

Lees bericht

BackWERK en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid