Peter van Deursen lid Raad van Commissarissen Vion


Peter van Deursen per 1 januari 2023 benoemd in Raad van Commissarissen van Vion

Benoeming  – Peter van Deursen is met ingang van 1 januari 2023 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Vion Food Group.

Na afronding van zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam trad Van Deursen in dienst bij Cargill, waar hij meerdere internationale management functies vervulde op het gebied van operational excellence, transformaties, overnames, risicomanagement en het managen van talenten en teams. De laatste jaren was hij bij Cargill wereldwijd verantwoordelijk als President Global Starches, Sweeteners & Texturizers. Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen van Vion: "We verwelkomen Peter van harte als nieuw lid in onze raad van commissarissen. Zijn jarenlange ervaring als topbestuurder bij Cargill op alle continenten in de wereld past bij de verdere ontwikkeling van de internationale ketenstrategie van Vion."

De Raad van Commissarissen van Vion bestaat nu uit de volgende leden: Theo Koekkoek (voorzitter), Rogier Jacobs (vicevoorzitter), Marieke Bax, Peter Broeckx, Cis van Doninck en Peter van Deursen.

Bron: Vion/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Lean & Green Award voor Salomon en FVZ Convenience

Duurzaamheid – Vion Food Service en haar twee zusterbedrijven Salomon FoodWorld en FVZ Convenience hebben op basis van het terugdringen van de CO2-uitstoot de toekenning gekregen van de Lean & Green Award.  De bedrijven wisten de uitstoot in het logistieke proces met bijna 25% te verminderen.

Lees berichtWijzigingen in Raad van Commissarissen Vion

Benoeming – Vion, een internationaal foodbedrijf met productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopondersteunende kantoren in 13 landen, maakt bekend dat Peter Broeckx per 18 maart 2021 deel uitmaakt van de raad van commissarissen van het bedrijf.

Lees berichtForse omzetgroei slagerijen De Groene Weg

Speciaalzaak – De ambachtelijke verkooppunten en speciaalzaken doen het goed in coronatijd. Dat is ook te merken bij de slagerijen van De Groene Weg, marktleider in Nederland in biologisch vlees. De keten heeft een uitzonderlijk goed jaar achter de rug met een groei van 24%. Bovendien zag de slagerij de klantenkring met 15% toenemen.

Lees bericht

Vion biedt 3.300 mensen in Duitsland vast contract

Vleesindustrie  – De Vion Food Group neemt per 1 januari 2021 3.300 werknemers in vaste dienst in Duitse vestigingen en beëindigt daarmee flexcontracten via bureaus. Vanaf 1 januari 2021 zijn uitzendkrachten op flexbasis in de vleesindustrie in Duitsland verboden.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid