Peter van Deursen lid Raad van Commissarissen Vion
_768_768_90.jpg)
Benoeming – Peter van Deursen is met ingang van 1 januari 2023 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Vion Food Group.
Na afronding van zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam trad Van Deursen in dienst bij Cargill, waar hij meerdere internationale management functies vervulde op het gebied van operational excellence, transformaties, overnames, risicomanagement en het managen van talenten en teams. De laatste jaren was hij bij Cargill wereldwijd verantwoordelijk als President Global Starches, Sweeteners & Texturizers. Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen van Vion: "We verwelkomen Peter van harte als nieuw lid in onze raad van commissarissen. Zijn jarenlange ervaring als topbestuurder bij Cargill op alle continenten in de wereld past bij de verdere ontwikkeling van de internationale ketenstrategie van Vion."
De Raad van Commissarissen van Vion bestaat nu uit de volgende leden: Theo Koekkoek (voorzitter), Rogier Jacobs (vicevoorzitter), Marieke Bax, Peter Broeckx, Cis van Doninck en Peter van Deursen.
Bron: Vion/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Lean & Green Award voor Salomon en FVZ Convenience
Duurzaamheid – Vion Food Service en haar twee zusterbedrijven Salomon FoodWorld en FVZ Convenience hebben op basis van het terugdringen van de CO2-uitstoot de toekenning gekregen van de Lean & Green Award. De bedrijven wisten de uitstoot in het logistieke proces met bijna 25% te verminderen.
Lees berichtME-AT lanceert plantaardige vleesvervangers uit eigen land
Introductie - ME-AT the Alternative, dochteronderneming van Vion, introduceert als eerste bedrijf in de branche plantaardige vleesvervangers op basis van proteïnen uit Nederlandse veldbonen in de retail.
Lees berichtWijzigingen in Raad van Commissarissen Vion
Benoeming – Vion, een internationaal foodbedrijf met productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopondersteunende kantoren in 13 landen, maakt bekend dat Peter Broeckx per 18 maart 2021 deel uitmaakt van de raad van commissarissen van het bedrijf.
Lees berichtVion zet in op regionale ketens en breidt positie in België uit
Vlees - Vion Food Group heeft het voornemen rundvleesbedrijf Adriaens in Zottegem (België) over te nemen na een periode van intensieve samenwerking. Vion wil met deze overname inzetten op regionale versterking in West-Europa, naast de vestigingen in Nederland en Duitsland.
Lees berichtForse omzetgroei slagerijen De Groene Weg
Speciaalzaak – De ambachtelijke verkooppunten en speciaalzaken doen het goed in coronatijd. Dat is ook te merken bij de slagerijen van De Groene Weg, marktleider in Nederland in biologisch vlees. De keten heeft een uitzonderlijk goed jaar achter de rug met een groei van 24%. Bovendien zag de slagerij de klantenkring met 15% toenemen.
Lees berichtVion biedt 3.300 mensen in Duitsland vast contract
Vleesindustrie – De Vion Food Group neemt per 1 januari 2021 3.300 werknemers in vaste dienst in Duitse vestigingen en beëindigt daarmee flexcontracten via bureaus. Vanaf 1 januari 2021 zijn uitzendkrachten op flexbasis in de vleesindustrie in Duitsland verboden.
Lees bericht