Petra Slokkers versterkt directieteam McDonald’s Nederland


Petra Slokkers, Director Field Operations & McOpCo bij McDonald’s Nederland

Benoeming – Petra Slokkers is benoemd als Director Field Operations & McOpCo bij McDonald’s Nederland. Hiermee wordt ze binnen het directieteam van McDonald’s Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met de 74 franchisenemers en hun restaurantteams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de 22 restaurants die McDonald’s Nederland zelf exploiteert. In totaal heeft McDonald’s 258 restaurants in Nederland, waarvan het overgrote merendeel door franchisenemers gerund wordt.

Slokkers begon haar carrière bij McDonald's al op zestienjarige leeftijd met haar eerste bijbaan, bij McDonald's restaurant Rotterdam Alexandrium. Ook tijdens haar  opleiding aan de meao bleef ze bij McDonald's werken, waarna ze zich aanmeldde voor het managementtraineeprogramma van McDonald's Nederland. Na het bekleden van diverse functies groeide ze door naar de rol van Field Service Manager, waarmee ze een belangrijke schakel werd tussen McDonald's Nederland en de Franchisenemers. Voor haar toetreding tot de directie bekleedde zij de functie van Head of Field Operations. Voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van McDonald’s in Nederland is Slokkers in 2013 internationaal  onderscheiden met de prestigieuze  President’s Award.

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s maakt gouden sieraden van afval

Formulenieuws – McDonald’s Nederland lanceert met Litter & Glamour voor het derde jaar op rij een grote landelijke campagne om meer bewustzijn te creëren voor het (goed) weggooien van afval. Vanaf 16  augustus is er in elk van de 258 restaurants een gouden actie-afvalbak te vinden. Gasten die hun afval hierin weggooien, maken tot 12 september kans om sieraden te winnen welke geheel...

Lees bericht
McDonald’s maakt terrassen in Nederland rookvrij

Formulenieuws – Eind deze zomer zijn alle terrassen van de McDonald’s restaurants in Nederland  rookvrij. De komende maanden wordt de communicatie op alle McDonald’s terrassen aangepast, waaronder het plaatsen van stoeptegels in samenwerking met de Rookvrije Generatie.

Lees berichtHoofdkantoor McDonald’s Nederland verhuist naar Utrecht

Formulenieuws – Het hoofdkantoor van McDonald’s is verhuisd van Amsterdam naar Utrecht. De 150 medewerkers van de Serviceorganisatie komen de zitten in het gloednieuwe hoofdkantoor in het duurzame Central Park gebouw, nabij Utrecht Centraal. De verhuizing naar Central Park sluit aan bij de duurzame ambities van het familierestaurant.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid