Petrolondernemer Trumpi start lunchroom Trumpi Time


Lunchroom – Trumpi Time, zo heet de nieuwste bedrijfsactiviteit van de familie Trumpi, een koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. Donderdag 1 april ging de eerste lunchroom aan de Nieuwe Haagdijk open in Breda. 1 mei volgt de tweede vestiging aan de Nieuwe Kadijk, eveneens in Breda.

De locatie aan de Nieuwe Haagdijk gaat gerund worden door de jongste dochter van Nandor,  Kimber Trumpi. Nandor en Kitty Trumpi gaan zelf de locatie aan de Nieuwe Kadijk doen. Naast belegde broodjes, ambachtelijk room- en sorbetijs en koffie van Cook & Boon krijgen de locaties ook nog een assortiment van tosti’s en wraps. Vooralsnog uitsluitend om mee te nemen, als gevolg van de coronamaatregelen. Trumpi Time is 7 dagen per week open voor gasten van 10:00 uur tot 22:00 uur.

Foodervaring

De naam Trumpi is in Breda geen onbekende. Meer dan 60 jaar is de naam verbonden geweest aan de petrolsector. De shops van de twee tankstations gevestigd aan de Zwijnsbergenstraat en de Teteringsedijk behoorden tot voorbeelden binnen de sector. In deze locaties is veel ervaring opgedaan met de verkoop van belegde broodjes en ander foodartikelen.

Op 1 juli 2020 verhuurde Nandor Trumpi zijn beide locaties aan OK Nederland. Dat zorgt er voor dat hij de handen vrij heeft voor nieuwe initiatieven. Hij is niet de enige tankstationondernemer die mogelijkheden ziet buiten de petrolsector. Ook ondernemer Rob van Herpen is naast zijn Hanex-tankstationlocaties gestart met een cateringconcept The Villy in Amsterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bagels & Beans krijgt nieuwe mede-eigenaar

Formulenieuws - Bagels & Beans heeft een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio is Lizan van der Pol, ruim twaalf jaar werkzaam bij het bedrijf en verantwoordelijk voor businessdevelopment, als derde lid toegetreden tot de directie.

Lees bericht


Big Bread Kitchen breidt uit met locatie in Hilvarenbeek

Formulenieuws - Big Bread Kitchen is een zogenaamd hybride winkelconcept, dat gestaag doorgroeit. Met de locatie in Hilvarenbeek zijn er inmiddels 21 vestigingen. Dit jaar worden er nog nieuwe zaken geopend in o.a. Son en Breugel en in Amersfoort. Big Bread Kitchen is een combinatie van cafetaria, lunchroom en restaurant. Gasten kunnen er terecht voor een kop koffie met gebak,...

Lees bericht

‘Minder bakkers, maar wel meer broodjes’

Marktcijfers – Het aantal traditionele bakkers daalt al jaren op rij, maar dat betekent niet dat er minder broodjes worden verkocht. Want op steeds meer plaatsen worden de broodjes aangeboden. Bij tankstations, maar ook bij broodjeszaken en lunchrooms. In drie jaar tijd steeg het aantal locaties namelijk met 25 procent. Dat blijkt uit cijfers van databureau Datlinq in Rotterdam. Zij becijferden dat...

Lees bericht

Lunchroom-ondernemers Guneyli en Duman over naar Kwalitaria Délifrance

Convenience - Na jarenlang een lunchroom in Arnhem te hebben gerund, openden de ondernemers Bektas Guneyli en Aytekin Duman dinsdag in Arnhem een Kwalitaria Délifrance. Kwalitaria Délifrance Luciano opende in winkelcentrum Presikhaaf.  “Je kunt bij ons genieten van écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid”, licht Duman toe. “Voor een lekkere lunch, warme mediterraanse maaltijd of...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid