Picnic start met bezorging in de ochtend


Bezorgservice – Na de bezorging op zondag gaat online supermarkt Picnic vanaf deze week ook ’s morgens bezorgen, namelijk tussen 08.00 en 12.00 uur. Vooralsnog als proef in Leiden, maar de ochtendbezorging start binnenkort ook in andere plaatsen. In 2018 steeg het aantal huishoudens waar Picnic bezorgt van 90.000 naar ruim 275.000, verdeeld over 70 plaatsen, zo laat het bedrijf weten. Met het stijgen van het aantal klanten en het toevoegen van de zondag als bezorgdag, nam ook het aantal verzoeken om ochtendbezorging toe. “Sinds de start betrekken we onze klanten bij het beter maken van Picnic”, aldus medeoprichter Frederik Nieuwenhuys. “Het blijkt dat ook veel klanten de boodschappen graag in de ochtend bezorgd krijgen, dus daar gaan we nu gewoon mee beginnen, allereerst in Leiden.” Normaal gesproken starten de elektrische bezorgwagentjes van Picnic hun bezorgrondes tussen 14.00 en 15.00 uur en worden de laatste bestellingen tegen 22.00 uur afgerond. Vanaf deze week kunnen de klanten in leiden dus ook kiezen voor een bezorgmoment tussen 08.00 en 12.00 uur. Bron: @FoodClicks Bezorgservice – Na de bezorging op zondag gaat online supermarkt Picnic vanaf deze week ook ’s morgens bezorgen, namelijk tussen 08.00 en 12.00 uur. Vooralsnog als proef in Leiden, maar de ochtendbezorging start binnenkort ook in andere plaatsen. In 2018 steeg het aantal huishoudens waar Picnic bezorgt van 90.000 naar ruim 275.000, verdeeld over 70 plaatsen, zo laat het bedrijf weten. Met het stijgen van het aantal klanten en het toevoegen van de zondag als bezorgdag, nam ook het aantal verzoeken om ochtendbezorging toe. “Sinds de start betrekken we onze klanten bij het beter maken van Picnic”, aldus medeoprichter Frederik Nieuwenhuys. “Het blijkt dat ook veel klanten de boodschappen graag in de ochtend bezorgd krijgen, dus daar gaan we nu gewoon mee beginnen, allereerst in Leiden.” Normaal gesproken starten de elektrische bezorgwagentjes van Picnic hun bezorgrondes tussen 14.00 en 15.00 uur en worden de laatste bestellingen tegen 22.00 uur afgerond. Vanaf deze week kunnen de klanten in leiden dus ook kiezen voor een bezorgmoment tussen 08.00 en 12.00 uur. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht


Verlies Picnic bijna verdubbeld door investeringen

Bezorging – Onlinesupermarkt Picnic heeft vorig jaar zijn verlies bijna verdubbeld. Het verlies van is vorig jaar gestegen van €114,7 mln naar €208,7 mln. Dat is vooral het gevolg van investeringen in de toekomstige groei van het bedrijf, zegt directeur Michiel Muller.

Lees bericht



Assortiment Foodello inmiddels op 1000 producten

Online supermarkt - Een nieuwe mijlpaal voor online supermarkt Foodello. Hun assortiment omvat inmiddels 1000 restproducten die nog prima in orde zijn op het gebied van kwaliteit en veiligheid, om te verkopen aan consumenten. Foodello heeft als missie het verminderen van voedselverspilling.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid