Pieter Pot nu ook verkrijgbaar bij STACH


De potten kunnen worden hergebruikt en zijn in te leveren bij de eerstvolgende online bestelling bij Pieter Pot

Voedselverspilling - Vanaf maandag - de eerste dag van de Verspillingsvrije Week - zijn de producten van online supermarkt Pieter Pot ook offline te vinden. In de STACH-vestigingen in Amsterdam en in Haarlem kun je nu terecht voor onder meer pindakaas en popcorn van Pieter Pot.

Pieter Pot, de supermarkt zonder wegwerpverpakkingen wil door de samenwerking met STACH nóg meer mensen in aanraking laten komen met afvalvrij boodschappen doen. In STACH heeft Pieter Pot de partij gevonden die het bedrijf in deze ambitie wil helpen. Stach Schaberg, oprichter STACH: “Pieter Pot is een gamechanger in de detailhandel. Wij vinden het tof hoe zij de consument proberen mee te nemen in de transitie naar een circulaire wereld. Bovendien passen de producten die we voor onze samenwerking hebben geselecteerd goed bij het altijd variërende STACH assortiment.”

Afvalvrije pindakaas en popcorn

De eerste stapjes offline worden gezet met versgebrande pindakaas, popcorn, vijgenkoekjes, granola en bananen bakmix in herbruikbare, glazen potten. De potten waarop statiegeld zit, kunnen niet worden ingeleverd bij STACH. Mensen kunnen die potten inleveren bij hun eerste online bestelling. Het betaalde statiegeld wordt dan verrekend bij de bestelling.

Bron: STACH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht


Pieter Pot introduceert de herbruikbare wijnfles

Duurzaamheid - Verpakkingsvrije online supermarkt Pieter Pot introduceert de eerste circulaire wijnfles van Nederland. Pieter Pot is de eerste in Nederland die start met hervulbare wijnflessen en een gevarieerd aanbod van zes varianten biologische wijn.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid