Pim Meijer nieuwe voorzitter van SPAR Detaillisten coöperatie


Pim Meijer, de nieuwe voorzitter van de SPAR Detaillisten Coöperatie, geeft aan dat het uitdagende tijden zijn voor de retail

Benoeming – Pim Meijer (37) is door het bestuur van de SPAR Detaillisten Coöperatie van SPAR Nederland benoemd als voorzitter. Meijer zal voorzitter Albert Jan Kleis opvolgen als voorzitter van de SPAR Detaillisten Coöperatie, die na afloop van zijn termijn vertrekt.

Meijer is geen onbekende voor SPAR. Als ondernemer van SPAR city Enschede, is hij al jaren actief in diverse commissies en vanuit die diverse rollen heeft het bestuur hem gevraagd om mee te kijken of een bestuursfunctie voor hem interessant kon zijn. Meijer ziet uit naar zijn rol binnen SPAR: “Ik heb SPAR in mijn jaren als ondernemer leren kennen als een mooie organisatie met een gedreven directieteam en raad van commissarissen. Met haar kleinschalige (buurt)winkels voor dagelijks gemak draagt SPAR bij aan kwaliteit van leven van haar klanten, rendabele exploitaties voor ondernemers en een leefbare buurtgemeenschap. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.”

Uitdagende tijden

Meijer, al 8 jaar actief als ondernemer, geeft an dat het uitdagende tijden zijn in retail.  “Het verdienmodel voor SPAR ondernemers is aanzienlijk veranderd door de uitdagende markt én de toenemende wet-en regelgevingen. Een SPAR ondernemer kan alleen functioneren als zaken vanuit de formule op de juiste manier geregeld zijn; duidelijke communicatie, functionerende logistiek en de juiste strategie. De grootste uitdaging is dat we samen met SPAR door deze onstuimige tijden komen.”

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsInkoopclub Primera, SPAR en FOOX heet Coöperatie Retail Inkoopunie (CRI)

Inkoop - Begin april dit jaar maakten Primera, SPAR en FOOX bekend dat zij een gezamenlijk inkoopclub gingen optuigen. Inmiddels is door de partijen de Coöperatie Retail Inkoopunie (CRI) opgericht. Een inkoopverband dat rechtsreeks afspraken maakt met leveranciers van tabaksproducten. De coöperatie staat inmiddels ook organisatorisch, heeft een bestuur en een  inkoopcommissie die bestaat uit medewerkers van de...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid