Pizzaketen Sugo opent vijfde locatie


Formulenieuws – Pizzaketen Sugo opende gisteren de vijfde vestiging in Nederland. Eerder opende de pizzaketen twee vestigingen in Rotterdam, eentje in Eindhoven en eentje in Amsterdam. De horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep en Hugo Krijssen willen met hun ‘gezonde’ vierkante pizza Nederland veroveren. De pizza is volgens de bedenkers hoog in proteïnen en laag in koolhydraten. De bodem bestaat uitsluitend uit meel, water en en beetje zout en gist, maar kent vooral een gistingstijd van 72 uur. Binnen die drie dagen wordt het deeg ook nog eens tweemaal bewerkt. Hierdoor ontstaat een extra luchtige bodem. De vestiging in Utrecht zit aan de Vredenburg, schuin tegenover Tivoli. Het interieur kent een aantal opvallende aspecten, zoals het houtwerk boven de open keuken, en de ‘beschilderde’ tafels. Alle ingrediënten zijn afkomstig van familiebedrijven in Italië. Koffie, thee, wijnen en sappen zijn zoveel mogelijk fairtrade. Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Pizzaketen Sugo opende gisteren de vijfde vestiging in Nederland. Eerder opende de pizzaketen twee vestigingen in Rotterdam, eentje in Eindhoven en eentje in Amsterdam. De horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep en Hugo Krijssen willen met hun ‘gezonde’ vierkante pizza Nederland veroveren. De pizza is volgens de bedenkers hoog in proteïnen en laag in koolhydraten. De bodem bestaat uitsluitend uit meel, water en en beetje zout en gist, maar kent vooral een gistingstijd van 72 uur. Binnen die drie dagen wordt het deeg ook nog eens tweemaal bewerkt. Hierdoor ontstaat een extra luchtige bodem. De vestiging in Utrecht zit aan de Vredenburg, schuin tegenover Tivoli. Het interieur kent een aantal opvallende aspecten, zoals het houtwerk boven de open keuken, en de ‘beschilderde’ tafels. Alle ingrediënten zijn afkomstig van familiebedrijven in Italië. Koffie, thee, wijnen en sappen zijn zoveel mogelijk fairtrade. Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

InstockMarket verdubbelt capaciteit na corona

Voedselverspilling – InstockMarket, een online horeca groothandel in geredde voedselproducten, heeft geïnvesteerd in technologie en vierkante meters waardoor een groter aantal boeren, telers en producenten met reststromen zich kan aansluiten. Door de uitbreiding kunnen 400 horecaklanten in heel Nederland nu duurzamer koken.

Lees bericht


Pizza Hut herintroduceert in VS de Triple Treat Box

Formulenieuws - Pizza Hut, onderdeel van Yum! Brands, is altijd al creatief geweest met verpakkingsvormen. Deze kersdagen weer. Speciaal voor families heeft de pizzaketen de Triple Treat Box ontwikkeld; een doos met drie lagen om een complete maaltijd op tafel te zetten.

Lees bericht

Sugo wint eerste Deliveroo Pizza Contest 2019

Wedstrijd - Sugo Pizza heeft de Deliveroo Pizza Contest 2019 gewonnen. Aan deze eerste wedstrijd van de bezorgdienst deden 16 restaurants verspreid over heel Nederland mee. Consumenten konden via Instagram stemmen op de mooiste, meest creatieve en lekkerste pizza. De pizza Truffel Ricotta & Italiaanse Ham was de absolute favoriet. Deze vierkante (kenmerkend voor Sugo) pizza kam als beste uit de contest. De...

Lees bericht

Vierde SUGO Pizza opent in Eindhoven

Formulenieuws – De horecaondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen opende op 12 december hun vierde SUGO Pizza-locatie, dit keer in hartje Eindhoven. Het filiaal is de SUGO 'nieuwe stijl' en heeft een unieke stamtafel beschilderd door kunstenaar Niels Bakkerus. Als openingsstunt werden één uur lang gratis pizzaslices uitgedeeld. Op die manier kon iedereen in Eindhoven kennis nemen van de typische en herkenbare...

Lees bericht


SUGO Pizza opent vierde filiaal in Eindhoven

Formulenieuws - Na de overname van maar liefst drie SUGO-vestigingen vorige maand, opent SUGO Pizza eind november een vierde winkel in hartje Eindhoven. De locatie is het eerste filiaal van SUGO 'nieuwe stijl', en krijgt als bijzonderheid een stamtafel beschilderd door kunstenaar Niels Bakkerus. De horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen en die...

Lees bericht

Pathé doet overnames in Leeuwarden en Hengelo

Leisure - Pathé Theatres BV, Verenigde Nederlandse Bioscopen BV en Verenigde Twentse Bioscopen BV hebben overeenstemming bereikt over de overname van de bioscopen Tivoli en Cinema in Leeuwarden en Cinema in Hengelo, Overijssel. De overname  gaat per 1 december dit jaar in. Voor Pathé, dat momenteel een nieuw multiplex realiseert in Leeuwarden, is de overname van Tivoli en Cinema een belangrijke...

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid