Plant-based visproducten van Novish op Horecava


Vegan - Novish ontwikkelt en produceert plant-based visproducten voor de Europese Retail- en Foordservicemarkten. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn 100% vegan. Voor de productie wordt geen soja gebruikt. De producten zijn ontwikkeld voor consumenten die vegan, vegetarisch of flexitarisch zijn. Ook de groep consumenten die zorg hebben voor overbevissing of hun inname van dierlijke eiwitten willen verminderen rekent het bedrijf tot de doelgroep. Producten die beschikbaar zijn in koelvers en diepvriesverpakking worden op de Horecava (Stand 7.254 in de Veggie / Vegan Hal) gepresenteerd. Het assortiment bestaat uit visnuggets, vissticks en visburgers. Later in het jaar worden daar zalmburgers, viscakes en tuna steaks aan toegevoegd. De producten komen voor de Europese producten vanaf februari beschikbaar. De oprichters en foodtechnologen Paul den Dulk, Katja Busser hebben samen met Maiko van der Meer lang aan de ontwikkeling van de plant-based visproducten gewerkt. Niet alleen vanwege de samenstelling, maar ook om het gebruik te optimaliseren. Omdat de producten zijn voorgegaard is d bereidingstijd kort. En afbakken kan in de koekenpan, airfryer, oven of friteuse. Bron: @FoodClicks

Vegan - Novish ontwikkelt en produceert plant-based visproducten voor de Europese Retail- en Foordservicemarkten. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn 100% vegan. Voor de productie wordt geen soja gebruikt. De producten zijn ontwikkeld voor consumenten die vegan, vegetarisch of flexitarisch zijn. Ook de groep consumenten die zorg hebben voor overbevissing of hun inname van dierlijke eiwitten willen verminderen rekent het bedrijf tot de doelgroep. Producten die beschikbaar zijn in koelvers en diepvriesverpakking worden op de Horecava (Stand 7.254 in de Veggie / Vegan Hal) gepresenteerd. Het assortiment bestaat uit visnuggets, vissticks en visburgers. Later in het jaar worden daar zalmburgers, viscakes en tuna steaks aan toegevoegd. De producten komen voor de Europese producten vanaf februari beschikbaar. De oprichters en foodtechnologen Paul den Dulk, Katja Busser hebben samen met Maiko van der Meer lang aan de ontwikkeling van de plant-based visproducten gewerkt. Niet alleen vanwege de samenstelling, maar ook om het gebruik te optimaliseren. Omdat de producten zijn voorgegaard is d bereidingstijd kort. En afbakken kan in de koekenpan, airfryer, oven of friteuse. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

WijnSpijs start met 100% vegan WijnWandelingen

Wijn – Culinair platform WijnSpijs, de organisatie die onder andere wijnwandelingen in de benelux verzorgt, heeft nu ook wandeling waarbij de wijn wordt gecombineerd met veganistische gerechten. In eerste instantie gaat het om wandelingen in Utrecht en Amsterdam.

Lees bericht


Meer foodconcepten bij vernieuwde AH Gelderlandplein

Formulenieuws – De vernieuwde Albert Heijn XL Gelderlandplein in Amsterdam heeft na een verbouwing de allernieuwste foodconcepten gekregen en tevens het grootste biologisch en glutenvrij assortiment. De supermarktketen zet hiermee de volgende stap op het gebied van vers, gemak en gezond. Klanten vinden er de Allerhande Keuken met Babacous, een sushibar die is uitgebreid met Aziatisch streetfood en een groot vega...

Lees bericht


‘Producent Miami Burger’ start eerste vegan burgerbar

Fastfood – Een hamburger die smaakt als een Big Mac maar die toch volledig vegan is. Een burger die de uitdagende naam draagt van The Big Hack met als ondertiteling: ‘The most famous burger in the world got hacked’ . Dat is niet alleen creatief bedacht, maar legt de lat ook hoog qua verwachting. En dat is precies wat Miami Burger vanuit...

Lees bericht


PLNT introduceert kant & klare Vegan Beef Wellington

Introductie - PLNT heeft speciaal voor het Paas-assortiment de eerste kant-en-klare Vegan Beef Wellington in Nederland ontwikkeld. Volgens producent Future Food Group in Veenendaal zijn er meerdere initiatieven geweest, maar is er nu een Vegan Beef Wellington die net zo sappig en lekker is als het origineel.

Lees bericht

‘Vooroordelen staat meer plantaardig eten in de weg’

Onderzoek - Onderzoek, uitgevoerd in opdracht van haverdrankmerk Oatly, laat zien dat Nederlanders veel vooroordelen hebben over elkaars eetgewoonten. Zo denkt 26 procent van de omnivoren in Nederland bijvoorbeeld dat veganisten betweters en ongezond zijn. Dit hokjesdenken staat meer plantaardig eten in de weg. Uit de survey onder een groep van 1062 consumenten verspreid over Nederland blijkt namelijk ook dat 58% van de...

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid