Plant-based visproducten van Novish op Horecava


Vegan - Novish ontwikkelt en produceert plant-based visproducten voor de Europese Retail- en Foordservicemarkten. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn 100% vegan. Voor de productie wordt geen soja gebruikt. De producten zijn ontwikkeld voor consumenten die vegan, vegetarisch of flexitarisch zijn. Ook de groep consumenten die zorg hebben voor overbevissing of hun inname van dierlijke eiwitten willen verminderen rekent het bedrijf tot de doelgroep. Producten die beschikbaar zijn in koelvers en diepvriesverpakking worden op de Horecava (Stand 7.254 in de Veggie / Vegan Hal) gepresenteerd. Het assortiment bestaat uit visnuggets, vissticks en visburgers. Later in het jaar worden daar zalmburgers, viscakes en tuna steaks aan toegevoegd. De producten komen voor de Europese producten vanaf februari beschikbaar. De oprichters en foodtechnologen Paul den Dulk, Katja Busser hebben samen met Maiko van der Meer lang aan de ontwikkeling van de plant-based visproducten gewerkt. Niet alleen vanwege de samenstelling, maar ook om het gebruik te optimaliseren. Omdat de producten zijn voorgegaard is d bereidingstijd kort. En afbakken kan in de koekenpan, airfryer, oven of friteuse. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Alcoholaanbod steeds vaker vegan

Verduurzamen – Wijn, bier en sterke drank zijn steeds vaker vegan, hoewel dat niet altijd wordt vermeld op het etiket op de fles . Volgens ProVeg is bij het grote publiek ook vaak niet bekend dat alcoholische dranken niet altijd vegan zijn. Dierlijke producten worden vooral ingezet om de drank te filteren.

Lees bericht

HorecaEvenTT biedt genoeg inspiratie

Beurzen – De horecavakbeurs HorecaEvenTT in Assen is niet direct het platform voor innovatie en vernieuwing, maar wie inspiratie zoekt heeft aan de beurs een prima platform. De belangrijkste horecapartijen zijn aanwezig en proberen vooral te overtuigen wat de diverse producten in combinatie doen voor de eindgebruikers. En is het uiteindelijk daar niet allemaal om te doen in het horecavak?

Lees bericht

GRIZZL laat vleeseter en vegetariër samen eten

Cafetaria – GRIZZL, een cafetariabedrijf in Amsterdam met drie locaties, heeft op de nieuwe ‘Meat the Veggies’-menukaart van dit jaar zowel de vleesburgers op de kaart staan als het vegetarische en vegan alternatief. Op die manier kunnen de vleeseters, vegetariërs en veganisten gezamenlijk aan tafel zitten. Volgens Philip Paternotte en Chloé van Wylick, de initiatiefnemers van GRIZZL, is het...

Lees bericht


Horecavakbeurs Horecava laat zien dat foodservice leeft

Beurzen - De 64e editie van de Horecava eindigde donderdag 16 januari met een recordaantal bezoekers. In totaal bezochten 75.000 foodserviceprofessionals de nationale vakbeurs, een groei van ruim 6% ten opzichte van de vorige editie. Volgens de organisatie steeg het aantal bedrijven dat de beurs bezocht met 9%, in lijn met het stijgende aantal horecaondernemers in Nederland. De drukte op de beursvloer de afgelopen...

Lees bericht

Van Der Valk zet Garden Gourmet burger op het menu

Hotel – Ook hotelketen Van der Valk gaat op de veganistische toer en zet Garden Gourmet incredible burger op de kaart. De burger is een innovatie van Nestlé en werd begin dit jaar geïntroduceerd. De Garden Gourmet Incredible Burger is 100% plantaardig met natuurlijke eiwitten uit soja en tarwe. De burger heeft een hartige smaak, is sappig, heeft een fijne textuur....

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid